senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 varmıdır?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 birini televizyona bağla naapcan 2sinide mönitöre bağlıyıp. ayrıca benim eski kartta wardıda 2 ayrı monitör çıkışı ama hiç denememiştim 2tane monitör bağlamayı(belki şimdiki karttada wardır)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hem lcd hemde monitör çıkışı olan kartlar var mesela bendeki 9550 öle bunların dvi grişi bir aparatla normal monitör girişine çevrilebiliyo böylece çift monitör desteği sağlamış olursun(dvi to 2nd vga adaptor)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 evde fazla tv yok fazla monitör var :) bide cubase ile uğraşırken pencereler çok dağılıyor. Toparlayamıyorum o yüzden de istiyorum.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 forgiver dediğin adaptör heryerde bulunurmu yoksa bulması kastırır mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hiç bulmayı denemedim ama bulunmaz hint kumaşı değildir diye düşünüyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bulunur yaa her ekrankartının içinden 1 tane çıkıo ztn[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Radeon 9550 var, 50-60$. Çift monitör çıkışlı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 biraz bakındım da radeon 9550 lerin hepsinde dvi çıkışı var. ama bu kartın önemli özellikleri hiçbir yerde yazmıyor. bu kart günümüz oyunlarını çalıştıracak teknolojiye sahip mi? (bu gün lego star wars ı indirdim oynıyım dedim o bile texture&sharping 1.1 istiyor yahu!)(bende de geforce mx440 olduğunu düşünürsek:)) şimdiki ve önümüzdeki 1.5 yılın oyunalrını falan çalıştırabilecek bi kart alma zamanı gelmiş artık. sadece tavla oynayabiliyorum pcde. bana tavsiye edebileceğiniz yine 150 milyon civarlarında dvi çıkışlı (veya iki monitör çıkışlı) başka kartlar var mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar