Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çift monitör çıkışlı 150 milyon civarlarında grafik kartı var mıdır?

senko

Öne çıkan mesajlar

evde fazla tv yok fazla monitör var :)
bide cubase ile uğraşırken pencereler çok dağılıyor. Toparlayamıyorum o yüzden de istiyorum.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver dediğin adaptör heryerde bulunurmu yoksa bulması kastırır mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz bakındım da radeon 9550 lerin hepsinde dvi çıkışı var.
ama bu kartın önemli özellikleri hiçbir yerde yazmıyor.
bu kart günümüz oyunlarını çalıştıracak teknolojiye sahip mi?
(bu gün lego star wars ı indirdim oynıyım dedim o bile texture&sharping 1.1 istiyor yahu!)(bende de geforce mx440 olduğunu düşünürsek:))
şimdiki ve önümüzdeki 1.5 yılın oyunalrını falan çalıştırabilecek bi kart alma zamanı gelmiş artık. sadece tavla oynayabiliyorum pcde.
bana tavsiye edebileceğiniz yine 150 milyon civarlarında dvi çıkışlı (veya iki monitör çıkışlı) başka kartlar var mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...