Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 desene sen herif n00b felan deilmiş seni soymak için kekuriyi ucuza vermiş[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
dalamardl Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 süper yaa aslında şöyle kitaplar vardır ilk olkul çocuklarının yazılı kagıtlarına verdigi cevaplar filan yarılırım okurken bu da aynı şey ya oyun sırasında bunun gıbıler de gelse bana valla zaten sıtreslı bı oyun arada ıı olur ya
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bize çok geliyo böle sivri zekalar[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ulas=baba çok şanslısın ben=niye? ulas=ben KO başkan yardımcısıyım ve senin için gönderildim ben=ee niye gönderildin? ulas=senin lvlini 2 katına çıkartmam istendi(olaya bak ) ben=olum benim lvlim 57 2 katı yapabilcenmi? ulas=haa o zaman 71 yaparım item felan koyarım ben=ii o zaman(orada rasgele bi id ve şifre verdim) ulas=doğru söledin dimi . deil ise seni banlatacam ben=doğru olum gir bak ulas=hani doğruydu sonra biraz küfürleştik bu eleman banada uğradı. aramızda geçen muhabbetler hemen hemen aynı seninki ile bizim muhabbeti yazıyom... ulas=baba çok şanslısın ben=niye? ulas=ben KO başkan yardımcısıyım ve senin için gönderildim . ben=vallaha mı? ulas=evet seni lvl 71 yapacaz ve sana 40m verecez. ben=oleeeeyyy yaşasın. acayip sevindim.ciddi misin? ulas=evet. seni kaydetmem için bana id ve şifreni varmen lazım. ben= tamam bi dakka verecem. ..... aradan 2 dk falan geçer... ulas=hadi şifreni ver yoksa başka adamları alacam. sınırlı kişi alıyoz. (bu arada senle konuştu heralde hood :) ) ben=tamam yaz ben=id sence_ben_enayimiyim? ben=şifre hayır ulas=niye öle diyon. ulas=banlatacam seni ben=noolur beni banlatmaa :) ben=bu numarıyı kimse yemez git başka numara bul. ulas=ok der ve çıkar. arada geçen dier muhabbetleri yazmıyom. Buna benzer daha başka adanlarda geliyo dikkat etmek lazım.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 57 Assassin
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kaç yaşındasın diye sorun bida gelirse :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 heralde öleymiş banada demişti birini daha yapacam diye
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yüksek ihtimal ilkokula giden bi velet tir bu :D akıllı sanan sülükler.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Öne çıkan mesajlar