bymad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Arkadaşlar Shell için ben dark stone kesiyorum. Bir haftada 1 warior üstlik shell birde rogue shell pantalon düştü. DM kestik bir hafta Eslandda 1 Elixir - chitinler falan düştü raptor hikaye yani. CZ deki DM ler dahamı kolay ölüyor eslanddakilere göre bide o var. Ne dersiniz CZ mi Eslandmı. AMA CZ DE YATMA RİSKİ HADDİNDEN FAZLA VAR. :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 CZ derim[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
marinda Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 cz d esüper.3 attacker 3 healer felaket seri kesio.2 warrior 1 assas süper orc ta pek gelmiyo.Bide tabii holy priest lazm torment falan[signature][hline]name:Marinda Clan:payback LvL:6x paladin class:healer/holy np:1.3k şimdilik daha olcak
bymad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ya Brutial kardeş benitanırsın heyecanı severim ama poh yolunada gitmek istemem. Ben orc'um CZ de saat kaç sıralarında gitsem savaş yapmadan DM kesebilirim.?[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :Exit LvL :56 Ped Glacer Mage
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: bymad, 28 Mayıs 2005 14:35 tarihinde demiş ki: Ya Brutial kardeş benitanırsın heyecanı severim ama poh yolunada gitmek istemem. Ben orc'um CZ de saat kaç sıralarında gitsem savaş yapmadan DM kesebilirim.? Sabah 8-10 arası dene tabiki tek değil.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
Öne çıkan mesajlar