uncla Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 şükret kel değilsin.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Aynı seyle bende yüzyüzeyim ama dalgali sacında özellikelri vardir özellikle jöleyle beraber kulkanirsan hafifte uzatacaksin yani sacin digerleri gibi degil demek hayatinin sonu demek degil ayrica kızlar dalgali saclilardan hoslanir hiç duymadinmi :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Benim saçlarda aynen öyle oldu. Bu seneye kadar hep baya bi kısa saçla dolaştım az bişi uzattım baktım dalgalandı hoşuma da gitti doğrusu. Sabahları çok kötü oluyo kafa kocaman oluyo resmen çok kabarıyo. Bide 10 dk uğraşman gerekiyo ayna karşısında düzeltmek için. Bide benim saçlar kütük gibi şekil veremiyorum kolayca kollarım ağrıyo elimi havada tutmaktan bazen. En güzeli de saçının arkası kıvrılıyo :) Ben saçımı ne uzatıyom ne kısa tutuyom tam papaz modda oluyom. Allahtan jole diye bişi var.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Saçları kazıtarak gürleştirebilme imkanımız varmı ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yahu benım saclarım dumduz ama baya uzattıgımdan dolayı ve ince telli oldugundan kesınlıkle taramada zorluk cekıyorum hıc bı sampuan care bulamadı. Kriz geliyo bazen...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 saçlar kazıtıldıktan sonra daha gür çıkar diye bir inanış var ama doğru değilmiş...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben de saçlarımı tararken acıyor. Uçları birbirine mi yapışıyor ne. Nedir bunun sebebi?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yıkadıktan hemen sonra oluyorsa tam kurumamasından olabilir...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben uçlarını düzelttireyim berbere bari.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar