Chosen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Beyaz Bilgisayar (Murat): baba Beyaz Bilgisayar (Murat): o rogue karakter diez demıs yaa Beyaz Bilgisayar (Murat): Beyaz Bilgisayar (Murat): işime yaramaz Arthur(Omer): heuahe Beyaz Bilgisayar (Murat): b3 acılmıs Arthur(Omer): selam bu arada Arthur(Omer): oha Beyaz Bilgisayar (Murat): selam kardeşim Beyaz Bilgisayar (Murat): bende bakmadım paticikte gordum Arthur(Omer): b3 nerden cıktı Beyaz Bilgisayar (Murat): bakayı bş dorumu Arthur(Omer): sanırım asırı oyuncu vardı ondan dır Beyaz Bilgisayar (Murat): bakıcam 2 dakka Beyaz Bilgisayar (Murat): b3 ve ares3 acılmıs Arthur(Omer): oha Beyaz Bilgisayar (Murat): Beyaz Bilgisayar (Murat): zuhaha Beyaz Bilgisayar (Murat): siz ne zaman gircenız oyuna yaa Beyaz Bilgisayar (Murat): ben sıkıldım tek takılmaktan Arthur(Omer): bılmıyorum kı Arthur(Omer): ya oyunda tek takılma ben bırsuru arkadas buldum ole Beyaz Bilgisayar (Murat): ya ölede bugun mmage char ile gezıyorum biri msg attı kımsın diye bende hayırdır dedım adam ananı tanıcam da ondan dedi bole adamlarla arkadasmı olunur Arthur(Omer): ahahah Arthur(Omer): zuahah bana kosarken kufur edenler Arthur(Omer): cıkıyordu Arthur(Omer): Beyaz Bilgisayar (Murat): TR ne biçim milletiz abisi yaa Beyaz Bilgisayar (Murat): pıfsss Arthur(Omer): adam kesmeli oyunlarda herkez bole Beyaz Bilgisayar (Murat): yaaa o zman daha beter Beyaz Bilgisayar (Murat): olur Beyaz Bilgisayar (Murat): ab Arthur(Omer): http://www.ogame.com.tr bu oyundakı tr ler bira iyi Arthur(Omer): adamlar kufur etmıyor eger gemılerını cekmessen ittifakımı basına salarım dıyor hıc kufur yemedım daha Beyaz Bilgisayar (Murat): diyaloga vak sen ölen = "abi neden kestın" öldüren=" cnm istedi" ölen="abi itemlarım gitti" öldüren="küfür ettın ya" ölen="ananı sikim ozaman senın" Beyaz Bilgisayar (Murat): bunlar olucak kardeşim Beyaz Bilgisayar (Murat): Arthur(Omer): dfsdsfsdfsd Arthur(Omer): ahah -------------------------------------[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ----------------------------------
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu ne ya[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Chosen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 "HasMeZ ısrarla forum kasar"[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ----------------------------------
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu tur adamlar geyikten anlamaz :)[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Elan Realms
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Chosen, 28 Mayıs 2005 16:10 tarihinde demiş ki: "HasMeZ ısrarla forum kasar" kasmam için bi nedenim yok paso banlanıyorum ztn. ayrıca geyik başka şey bayat balık muhabbeti başka şey benim bildigim[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Öne çıkan mesajlar