forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 memory de yazan değerin yarısını göstermesi normal zaten kutuda 400 mhz yazması hata. bunun açıklaması vardı ama unutmuşum,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 e ozmn bu ez le normal arasında bi fark yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Peki bi yamukluk yok yani kartta? Bide EZ olayını tam olarak ogrenebılmıs degılım hala...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bi yamukluk yok .çok merak ediosan aldıın yere sor.yada üreticiye mail gönder[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Aldıgım yere sordum zaten EZ Edition olayını. Bilmiyolardı... Üreticiye mail falan kasamam kos koca pati'de EZ edition kullanan yada ne oldugunu bılen yokmu ya[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bi kart için kafanı bu kadar yorma, öbür tarafamı götürceksin, otur oyununu oyna paşalar gibi 2-3 fsb nin hesabını yapıp beyninizi sulandırmayın hala tatmin olmadıysanız google kullanın :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya ben google da bisey aratmadan neden buraya konu acayım Elbette kartıda buldum googleda kendı satın almıs oldugum fakat EZ edition olayını acıklayan bırsey bulamadıgım ıcın actım topici. Ayrıca kucuk bı ayrıntı bıle kartın farklı performans vermesıne neden olabılıyoken neden vurdumduymaz davranayım...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kartı almadan önce vurdumduymaz davranmayarak. kaldıki bilen biri çıksa up lamana gerek kalmadan yazardı, hatta bu uplaman bilen birisinin yazmamasına da neden olabilir yazmıyom yazmıyom diyorum ama; görmemişin bir ekran kartı..[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Şimdi bak genç, kartı almadan önce ben EZ Edition diye birşey siparis vermedigimden ve bilmediginden dolayı bunu nası bılebılırdım gibi bi soru geliyor hemen akıllara fakat sen bu konuda kapasite yonunden eksik oldugundan tabi haliyle sen bu tur seyleri dusunmek konusunda yetersiz kalıyosun. Normaldir. Kartı bilen biri koskoca patide kesınlıkle vardır. Pati yenı acıldıgından donanım bolumune ilgi azdır dıye dusundum ve bos dusundugumude sanmıyorum. Kaldı ki ReDDoG kısmen yardımcı oldu fakat yinede tam olarak ne oldugunu ogrenmem gerekiyor hala. Tabii yine bu mevzular senın dusunme kapasiteni asıcagından kendını fazla zorlamadan takılmaya devam edebilirsin sen. Ha gormemısın ekran kartı demıssın bu senın asagılık komplexin hakkında benı fikir sahibi yaptı. Alakasız bi yere gelip gormemıs dıyosan sen dedıgım gıbı akıl ve ruh saglıgından suphe duyarım. Ha illa merak ediyosan niye bukadar urastıgımı bu kartın pesinde hemen senın kapasitesi dusuk olan kafana sokmaya calısalım: http://forum.paticik.com/view.php?id=119773 Burayı okuda daha once basıma neler geldıgını ve artık bu konularda neden dikkatli davrandıgımı anlamaya calıs. Hoş beklemıyorum senden o sonucu ama neyse... Ha son olarak insanlara gereksiz yere laf sokacam gormemıs vs deyip sinirlerini bozmaya calısıcam gıbı bı hırs iyi degil çık çık yazık....[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu şiddet bu celal görmemeşin kartı yüzünden mi ? sana ne yapman gerektiğini söledik google da "ez edition" yazıp karşına çıkan yüzlerce linkten gerekli bilgiyi bulmaya çalışcaktın. daha kolay yolunuda söledik everest programıyla kartın değerlerini yaz bi köşeye, almak isteğin kartla karşılaştır. aslında senin kapesite anlayışından biraz olsun umutluydum fazla tahammül göstermişim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu şiddet bu celal komplexli insanların gelip laf sokma cabası icinde bulunmasına bi tepkiydi tabii yine algı meselesidir bunuda sen algıyalamadıgın ıcın duvara konustugunu hıssedıyo ınsan. Ha bu cumleyıde anlıyamadıysan duvar da sen oluyosun. Googleda gerekli arastırmayı yapmıstım zaten, ati tool programı ıle bılgı sahıbı oldum kart hakkında daha cok. ReD_DoG'a tesekkurler. [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 28 Mayıs 2005 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar