Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ati radeon 9600 XT / EZ edition ???

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar yeni aldıgım powercolor marka radeon 9600 XT ekran kartımın kutusunda EZ EDITION yazıyor

Ben kartı ısmarlarken ez edition falan demedim normal 256 mb radeon 9600 Xt demiştim fakat Ez Edition'Lı olarak geldi.

Bunu biraz arastırmama ragmen ne oldugunu anlıyabılmıs degılım.

Nedir bu EZ Edition ne ozellıgı var İyimidir kötümüdür yazarsanız gercekten cok sevınıcem.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

markanın sitesinde bile yok Ez Edition lı 9600XT

Ürün numarasından bile karsılastım
9600XT ez edition'ın ürün numarası R96-TD3
sitede en yakın R96E-TD3 var oda ez edition olmayan normal benım ıstedıgım karttı.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

haaa o/c memory si normal xt lere göre daha ii yani normal 9600xt lerden daha ii performans verir.mesela benimki (asus 9600 xt) nin memory si default olarak 300 seninki 400 de o/c la onu 450 ye falan çıkarabilirsin daha ii almak içinde o 500 ü anlamadım acaba 400/500 arası ayarlanabilio demek mi istemiş[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Toplam 233 YTL verdim kdv dahil.

Ez Edition hakkında hala tam olarak bi bilgi sahibi degilim. KArt XT degil normal 9600 GPU 'Lu oldugunu soleyen siteler var.

Of nedir bunun dogrusu ya nedir bu EZ.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

iyide abi eminmisin baska bisey olmasın bu ?

Baksana su siteye iste direk benım kart
http://www.planet4one.de/shop/query.php?cp_sid=253747640a47&cp_dlt=5504&cp_cat=48&cp_pid=44433&cp_dls=wbsfProdukte.tag&cp_tpl=main

9600GPU demis Xt olması lazımken...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...