BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Arkadaslar yeni aldıgım powercolor marka radeon 9600 XT ekran kartımın kutusunda EZ EDITION yazıyor Ben kartı ısmarlarken ez edition falan demedim normal 256 mb radeon 9600 Xt demiştim fakat Ez Edition'Lı olarak geldi. Bunu biraz arastırmama ragmen ne oldugunu anlıyabılmıs degılım. Nedir bu EZ Edition ne ozellıgı var İyimidir kötümüdür yazarsanız gercekten cok sevınıcem.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben hiç duymadım böle bişi thg forumlarında sorsaydın bide...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya pati kartı aldıgım gunle aynı anda acılınca dırek atladım buraya. EZ EDITION Mem. Clock 500/400 MHz yazıyo kartta tam olarak nedir bu ya ez li mezli kart sattılar bana[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 istediğin modelle ilgili verileri, kartınınkilerle kıyasla everest veya sisoft sandra programları, gerekli bilgileri gösterir ürünün düşük modellerinde se(simplify edition) yazar. google da "ez edition" yazıp arat, bir sonuç elde edersin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 markanın sitesinde bile yok Ez Edition lı 9600XT Ürün numarasından bile karsılastım 9600XT ez edition'ın ürün numarası R96-TD3 sitede en yakın R96E-TD3 var oda ez edition olmayan normal benım ıstedıgım karttı.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 haaa o/c memory si normal xt lere göre daha ii yani normal 9600xt lerden daha ii performans verir.mesela benimki (asus 9600 xt) nin memory si default olarak 300 seninki 400 de o/c la onu 450 ye falan çıkarabilirsin daha ii almak içinde o 500 ü anlamadım acaba 400/500 arası ayarlanabilio demek mi istemiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Keşke 6600gt falan alsaymışsın biraz daha paraya kıyıp. Ya da 9550ge gibi bir şey. Ne kadar verdiğini sorabilir miyim ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Toplam 233 YTL verdim kdv dahil. Ez Edition hakkında hala tam olarak bi bilgi sahibi degilim. KArt XT degil normal 9600 GPU 'Lu oldugunu soleyen siteler var. Of nedir bunun dogrusu ya nedir bu EZ.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dedim ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yani kısacası ii bişi normal 9600xtler den daha ii daha yüksek fps verio.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 iyide abi eminmisin baska bisey olmasın bu ? Baksana su siteye iste direk benım kart http://www.planet4one.de/shop/query.php?cp_sid=253747640a47&cp_dlt=5504&cp_cat=48&cp_pid=44433&cp_dls=wbsfProdukte.tag&cp_tpl=main 9600GPU demis Xt olması lazımken...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 GPU nun açılımı Graphic process unit demek oda modelini gösterio.daha ii normallerden seninki... [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 24 Mayıs 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bi muhabbet sırasında ; -ati 9600xt ez editon aldım abi -kaç mb=? -256 canafar da EZ edition ne abi? -EZik edition niaha çürük chiplerden yapılıyo şahit oldum konusanların yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 o yuvarlak içide olan normal xtler için o sende 400 buda demek olu 5-7 fps daha ii performans alcan bide 256 mb mış ozmn 10-15 fps fln[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Umarım RedDoG haklıdır ama bunu kesın olarak bılen bırı yokmu yaaaaaaaa o verdıgım lınkdekı kartın dıger ozellıklerı normal xt'den daha dusuk bu arada[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hl2 oynayım dedim Ortalama 45 fps Acık alanlarda 30lara kadar dusuyo Bu ne abi yaaaaaa[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bu kartta benım yapmam gereken bı ayar varmı son driverını indirdim fakat nebilim ayarlar kısmından bıseyler yapmam gerekıyormu. Dusuk fps alıyorum oyunlarda nedendir bu ya.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 normal ben ekrankartımla 25-30 civarı alıyorum.ayrıca fps demek sadece ekran kartı demek deil.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ben fpsye bakarım senın kart neydi?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 asus 9600 xt yimis yazmıssın sımdı gordum. e peki senın kartta hl2 de underground 2 de falan nası kasma durumları Bide bi ss koymussun ati tool mu ne onu nerden bulabılırım[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hala EZ EDITION'nın tam olarak ne oldugunu anlıyamadım Birde benım ekran kartı Yonga türü yerinde 9600 series yazıyo Xt falan yazmıyo.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 heralde 9600 yazcak modeli o çünkü. ati tool[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ya bende bu ATI tool'da Default olarak Core: 499 Memory:202 gosterıyo Nedir bu program tam olarak ne yapıyo ne işe yarıyo[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 alla alla nie öle gösterio kine ekran kartını overclock yapmak için kullanılıo.[signature][hline] [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 27 Mayıs 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bende anlamadım kutunun uzerınde 500/400 yazıyo ama orada 202 gosterdı memoryde... Yuksek olması lazımdı dimi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar