lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Third dawn ile Osi veya Nebula da oynanabiliyor mu? [Bu mesaj lancelotdulac tarafından 15 June 2003 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 osi evet nbl hayır[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Şu Nebula'yı falan neden OSI ile kıyaslarsınız ki? Hayır; OSI'de oynanmıyor. Origin Systems Third Dawn'ı Nebula için özel olarak create etmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Kerem gecenlerde nbl osiden daha iyi shard dıyen vardı.Bunlar hıcbısey[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Eheheh cafeye gittik geçen arkadaşla ölesine 2 kişi Sylveria da oynuyor ama bi tanesi 12-13 yaşlarında fln konusuyoz biz kendi aramızda iste OSİ özentisi burası dedim arkadaş çoğu öyle dedi çocuk şey dedi siz nerde oynuyosunuz dedi OSi dedik orası neresi dedi biz bi posta koptuk tabi.Buranın taklit etmeye çalıştığı yer resmi server dedim kaç kişi var 5-6 kişimi dedi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ultima oynayan kesımın %60'ı bılmıyordur osiyi,hele hele nbl dakı %75 lık kesımden fazlası bılmıyordur allah bılır.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 UO'nun adı bilinmiyorki yapımcı şirketin resmi shardları bilinsin.Nebula diye biliyorlar oyunun adını.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Hatta bi server belkide Origin'in 15 yıldır kullandığı Ultima 1 , Underground We Create Worlds sloganını çalıp kendi sphere emülasyonlu shardının ana sayfaya yerleştimiş yuhh :hrr:[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bence nebula osiden iyi serverdır 1)İyi bir ingilizcem yok 2)bağlantı hızım iyi sayılır ama oside beş para etmez lagdan kırılırım 3)ayda 10 dolar ona verirsem öğle yemegi yiyimem 4)kutulu oyun veya cd key almam için çok kasmam gerekir (para durumu) ee sizce bu durumda ne yapmalıyım hangisi iyi oside yanında bizimki ultimacık ama napalım ben nebuladanda zevk alıyorum ve bu zevk bana yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Senın ıyı derecede ıngılızce bılmemen,maddı durumunun kotu olması,baglantının ıyı olmaması osiyi kotu nebulayıda ıyı yapmaz.Bu senın sorunun.Sımdı kalkıp senınle osi-nbl tartısması yapmıcam.Komık kacıcak cunku.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: goldenice, 17 June 2003 00:09 tarihinde demiş ki: bence nebula osiden iyi serverdır 1)İyi bir ingilizcem yok 2)bağlantı hızım iyi sayılır ama oside beş para etmez lagdan kırılırım 3)ayda 10 dolar ona verirsem öğle yemegi yiyimem 4)kutulu oyun veya cd key almam için çok kasmam gerekir (para durumu) ee sizce bu durumda ne yapmalıyım hangisi iyi oside yanında bizimki ultimacık ama napalım ben nebuladanda zevk alıyorum ve bu zevk bana yetiyor Herkesin iyi anlayisi farklidir sana gore iyi olabilir bir baskasina gore kotu neden zevk aliyorsan orda oyna en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yinede kişisel zevkler osinin daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez. Hatta osi daha iyi demek bile komik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: goldenice, 17 June 2003 00:09 tarihinde demiş ki: bence nebula osiden iyi serverdır 1)İyi bir ingilizcem yok 2)bağlantı hızım iyi sayılır ama oside beş para etmez lagdan kırılırım 3)ayda 10 dolar ona verirsem öğle yemegi yiyimem 4)kutulu oyun veya cd key almam için çok kasmam gerekir (para durumu) ee sizce bu durumda ne yapmalıyım hangisi iyi oside yanında bizimki ultimacık ama napalım ben nebuladanda zevk alıyorum ve bu zevk bana yetiyor Fenamı yahu İngilizce yaparsın işte, kursa gitsen daha fazla para ödeyeceksin. Birde bu açıdan bak. Hatta temelin varsa Almanca, Farnsızca, Japonca geliştirme şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar