Wolcan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 gecen abyde geziyorum ameleburak adlı bi mage bana yanan kolluk satmaya kalktı işte bizim turkler böle sonra bizi neden serverde istemiyolar diye kendinize sormayın[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yanan kollukmu o eleman harbi n00bmuş[signature][hline]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 L0LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 rofl :D:D:D:D:D:D:D:D helal bea türk zekası adam grade 1 satıyor direk :D:D:D:D:D:D offffffff[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
Chosen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: vollkann, 28 Mayıs 2005 12:13 tarihinde demiş ki: gecen abyde geziyorum ameleburak adlı bi mage bana yanan kolluk satmaya kalktı işte bizim turkler böle sonra bizi neden serverde istemiyolar diye kendinize sormayın adından bellımıs " amele burak"[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ----------------------------------
Öne çıkan mesajlar