Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bugün sabah temizlikçi geldi dışarı çıktım geldim bilgisayarı açtım birşey böyle farklı geldi kasadan.Makinanın ön yüzünde bulunan kısımdaki usb girişinin ışığı yanıyor.Bir zararıda yok aslında ama gözüm ikide bir kayıp duruyor.Bu ışık durduk yere niye yanar?[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 engüzeli odanı kendin temizlemen hiç olmazsa bozarsanda kendin bozarsın niye temizlikçiye bu zevki veriyosun.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya bilgisayarı bozmak için üstünü silmekten fazlasını yapman gerek . En azından ya tekmeleyec , yada kasayı açıp orayı fln silecen . Bu temizlikçiden kaynaklanmıyordur , usb portun sıkılmış senin oynayacak bi flsh disk fln arıyodur o :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar