Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Managerzone.com sitesine üye olmak isteyenler veya düşünenlere bi hediye :) Şimdi Managerzone'a üye olundugunda 1 aylık deneme süreniz var.1 ay deniyorsunuz sonra para yatırmazsanız kapanıyor. üyelik 2 eu. Benim arkadaşım üye olmuştu şu an deneme süresinin 27. günü ve takımı 5. ligden 4. lige çıkmış durumda. Eğer isterseniz bu takımı size verebilirim.Hazır 4. lige çıkmış bir takımınız olur.5. ligde 14 hafta geçirmenize gerek kalmaz. isteyenler buraya mesaj atabilir. Arkadaşım üye olmayacagını belirtti ve naparsan yap diye verdi.ilgilenemiyordu. [Bu mesaj Fistan tarafından 28 Şubat 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 alsaydınız 3 hafta sonra 3. ligdeydiniz :P herkese tavsiye ederim. En azından bi kaç hafta deneyin görün. http://www.managerzone.com [Bu mesaj Fistan tarafından 24 Mayıs 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 üyelik 2 avrofl aylık dimi? ya kredi kartı fln uğraşılmıyor ki o işlerle ben yeni hattrick hesabı alırım eskisi kapanmış..[signature][hline]yok imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 benim takımımın adı Yenerbahçe (lütfen özentilik yapmayalım :)) ama hep yeniliyorum yada berabere kalıyorum... o kadar uğraştım bence o siteden bi bok olmaz...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Good ole Hattrick. http://www.hattrick.org[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 27 Mayıs 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ver bana.[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti King -Kobe- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Managerzone'u bende tavsiye ederim.Para yatırmak aslında çok zor değil sanalkartla filan kolay bir şekilde yapılabiliyor.Bir banka hesabınız olması yeterli. Oyun diğer örneklerine göre çok ileri de, bunu uzun ve bilinçli bir süre oynadıktan sonra görebilirsiniz.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: -DoruK-, 27 Mayıs 2005 23:23 tarihinde demiş ki: üyelik 2 avrofl aylık dimi? ya kredi kartı fln uğraşılmıyor ki o işlerle ben yeni hattrick hesabı alırım eskisi kapanmış.. üyelik 1 kereye mahsus 2 avro. ömür boyu 2 avro yani. Ve su anda dünyanın en iyi managerlik sitesi bana göre. çok ilerde çook..[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar