Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bone a koptum :D cideen bırakın kasmayın gençler bu 4. boyut falan hespi mason uydurmacası,einsteinda masondu :P[signature][hline]Demon Of The Fall...
pan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aman dayım naptn *!ilgisini çeker, dünyayı ele geçirme planı için sinsice okur*[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Darestan, 28 Mayıs 2005 01:08 tarihinde demiş ki: bone a koptum :D cideen bırakın kasmayın gençler bu 4. boyut falan hespi mason uydurmacası,einsteinda masondu :P Mughahgahghah :-) ii demişsin ama dogruluk payıda var gerce olsada bana ne yarari var onu bilmem öbür paralel dünyada dünyanın kraliysam o baska tabi hemen gidip onu öldürüp yerine gecmek isterim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Valla doğru mudur bilmem ama çok açıklayıcı ve guzel bir yazı soluksuz okudum. Yazanı tebrik ederim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Evet cidden hos bi yazi hemen arkadaslarima yoladim zaten bende bu tip olaylara aç bi insanim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sadece demogoji yaparak kafa bulandırmak bence amaç[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bilimadamlarının demogoji yapmak gibi bi amacı olduğunu sanmıyorum. Ama kafa karıştırıcı olduğu doğru :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: sheref, 28 Mayıs 2005 04:09 tarihinde demiş ki: sadece demogoji yaparak kafa bulandırmak bence amaç abi anlamiyorum :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu saatte anlamak ta anlatmakda çok zor boşver :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
PederRamirez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yazıda geçen kitap ( Flatland ,R. Edwin Abbott ) okudunuzmu bilmiyorum ama çok geyik bi kitaptır.Yazıdada anlatıldığı gibi 2 boyutta yaşayan tipler vardır, kadınlar falam üçgendir ,erkekler kare veya çokgen falamdırlar, ülkeyi en çok kenarı olan kişi yönetir kısacası baya komik bi kitaptır bi yerde görürseniz okuyun mutlaka :)
Lidriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ramirez edebiyatta okumadan ölünmeyecek kitaplarla alakalı bi topic var, oraya yazarsan sevinirim..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Nebuch,orada bahsedilen kitapta anlatılan fantastik 2 boyutlu evren. :) Orada önemli olan da dünyanın ve yaşayanların 2 boyutlu olması,sonsuz olması veya olmaması kayda değer şeyler değil. Yani adam 2. boyutu açıklamış kitapta,gerçek bir 2 boyutlu evrenin,dünyanın nasıl olacağını değil.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 28 Mayıs 2005 06:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 uzay habire balon gibi şişiyor, yakında patlıcak haberiniz olsun :)
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bir teori varya hani siz 10 yıl uzayda ışık hızıyla dolaşıyorsunuz fakat dünyada binlerce yıl geçiyor...siz sadece 10 yıl yaşlanmış oluyorsunuz... hmm düşündüm üstüne biraz başım ağrıdı düşünmeyi bıraktım :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
babayigit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Valla bence 1. 2. 3. boyut gibi nesnel olarak bir 4. boyut olmalı ancak bizim gibi dogdugundan beri 3. boyutlu bir dünyada yaşayan insanların 3 boyutlu beyni bunu anlayamıyor yani ne kadar ugraşsakta bunu anlayamayız..Mesela örnek verirsek doguştan körler rüya göremezmiş..Çünkü hayatın nasıl oldugunu bilmezler...Bizde 4.boyutu hayal edemeyiz.Eger dünyamıya 4 boyutlu bir cisim gelirse biz bunu Flatland deki gibi cok hızlı hareket eden ve şekil degiştiren birşey gibi görürüz...Birde 50-100 boyutlu dünyaları hayal edin.. *intihar eder* :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Mandooo, 28 Mayıs 2005 10:57 tarihinde demiş ki: bir teori varya hani siz 10 yıl uzayda ışık hızıyla dolaşıyorsunuz fakat dünyada binlerce yıl geçiyor...siz sadece 10 yıl yaşlanmış oluyorsunuz... hmm düşündüm üstüne biraz başım ağrıdı düşünmeyi bıraktım :) yanlış düşünmüşsün :lol: uzayda 10 yıl = dünyada 10 yıl ışık hızı ile gidiyor olman bişi değiştirmez[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bilmiyorum abi öyle bir teori varmış..üzerinde fazla durmadım zaten...konuyla da alakasız olmuş sanırım neyse..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Öne çıkan mesajlar