babayigit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Arkadaşlar Küp-2 yi izledikten sonra bu tür şeyler ilgimi çekmeye başladı(film her ne kadar 1 ini aratsada)... Ve bu yazı kafadan kopardı beni mutlaka okumalısınız ancak lütfen yarısında kesmeyin.. http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/PARALELEVRENLER.HTM[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi valla benm yarısında kafam gittti cok karısık dmemsemde bana gore deil :)[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 inanmıyorum çünkü dünya zaten başlı başına 4 boyutlu bir gezegen...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 İnaniyorum gercek olanda bu Zaten. inanmamak bence garip[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi bu konu kurtlar vadisine kadar gider :D[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 resim yanlış neden mi uzay kozmik bağların uzer,ine kurulu olduğundan dolayı eliptik boş prizma olacaktır. bu şekilde kağıt biçiminde olması onun bir sonu olduğunu gosterir yani zamanda yolculuk worm hollerle değil kozmik bağ elipslerinden parça kopar makla mumkun olur (ki bu tam anlamıyla zamanda yolculuk olmaz) ama bu bağlardan parça koparmak maddenin enerjiye donuşumunden bile buyuk reaksiyonlar gerektirir... ayrıca maddenin sıcaklığını -273 derce getirdiğimizde sıcaklık (kelvin cinsinden) çarpı kutle sıfır olacağından ortauya muazzam bir guc cıkar bu sayede kozmik bağ kopması yaşanır ve zaman dediğimiz aslında olmayan bir boyutun geri veya ileri gitmesi söz konusu olur... fizikçiler zaman yolculuğuna ihtimal vermemesinin nedeni de bu - 273 derece tum bir guneş sistemini havaya uçurcak bir sistem idr ve bunu absorbe edecek bir kap yapılamaz. yani zamanda yolculuk etsek bile canlı olamayız..[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b][/b]NEODAMMERUNG[/b]
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kagıdın diger ucu öbür ucuna döne döne gittikten sorna bagliysa :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 heheh o zaman bunu belirmeleri lazım gelmez mi?[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 belki o kadar kagitlari yoktur .. :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 cinnet cinnet :D[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 inanmayın bilimkurgu bunlar eğer inanıyorsanız bilmeniz gerekirki sizden bi tane daha var biyerlerde, ve bi paticik daha var anlamına gelir.... şahsen ben paticik kapalıyken çok baktım başka paticik yok... :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Nebuch sen çok bilimsel konuşuyorsun yahu, benim kafam basmıyor senin dediklerine =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Var var paralel dünya var sheref ben senden bi tane daha gördüm marstaydi :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu konulara fazla kafa yormanın insanı delirtebileceği söyleniyor sonuçta işin içinden çıkılması imkansız. Allah böyle yaratmış deyip çıkarım işin içinden vesselam.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Ancalagan, 27 Mayıs 2005 15:57 tarihinde demiş ki: Var var paralel dünya var sheref ben senden bi tane daha gördüm marstaydi :P Taklitlerime kanmayın sakın inanmayın ben trade mark olmamın yanında aynı zamanda registred ımda :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 valla olkuma yazma oğerendiğimden beri kafamı bu gibi şeylerle meşgul etmişimdir sizce delirmişe benziyor muyum? :)[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 E noolmuş yani :) Bunu dediğim için her an uyuyabilir ve bir küp ün içinde tekrar gözlerimi açabilirim :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 küpün içindeyim, amerkan başkanı dahil herkesi devreye sokun :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 neden küp ? niye üçgen degil[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 cunkune: kup 4 boyutu anlamamıza en cok yardım eden şekil...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Küp de 3 boyutlu değil mi =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
magecy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Nebuch, 27 Mayıs 2005 15:46 tarihinde demiş ki: resim yanlış neden mi uzay kozmik bağların uzer,ine kurulu olduğundan dolayı eliptik boş prizma olacaktır. bu şekilde kağıt biçiminde olması onun bir sonu olduğunu gosterir yani zamanda yolculuk worm hollerle değil kozmik bağ elipslerinden parça kopar makla mumkun olur (ki bu tam anlamıyla zamanda yolculuk olmaz) ama bu bağlardan parça koparmak maddenin enerjiye donuşumunden bile buyuk reaksiyonlar gerektirir... ayrıca maddenin sıcaklığını -273 derce getirdiğimizde sıcaklık (kelvin cinsinden) çarpı kutle sıfır olacağından ortauya muazzam bir guc cıkar bu sayede kozmik bağ kopması yaşanır ve zaman dediğimiz aslında olmayan bir boyutun geri veya ileri gitmesi söz konusu olur... fizikçiler zaman yolculuğuna ihtimal vermemesinin nedeni de bu - 273 derece tum bir guneş sistemini havaya uçurcak bir sistem idr ve bunu absorbe edecek bir kap yapılamaz. yani zamanda yolculuk etsek bile canlı olamayız.. yalış anlamadıysam burdaki resimle zaten senin dediklerini anlatmıyor şöle diyor : said: Yaklaşık 100 yıl önce Reverend Edwin Abbott, Flatland: Birçok Boyutların Çekiciliği adında bir kitab yazdı. Flatland iki boyutlu bir dünya idi.Burada çok çeşitli geometrik şekillerden oluşan varlıklar yaşıyordu.Flatland' daki yaşam, gezegenin sakinlerinden biri olan ''kare'' nin ilginç bir olay yaşadığı güne kadar son derece sakin ve sessizdi.O gün Flatland'a dış uzaydan bir şey geldi. Bu üç boyutlu vucudu olan bir küre idi.Fakat kare, bu ziyaretçiyi, Flatland anlayışı ile sadece kesit, yani bir ''daire'' şeklinde gördü.Küre, karede bazı değişiklikler yaparak onu kendi üç boyutlu dünyasına götürdü.Bir zaman sonra kare, kendi gezegenine döndüğünde kimse ona inanmadı.Toplum dışı kabül edildi ve cezalandırıldı. bunu örneklemek için çizlmiş[signature][hline]Image is everything, so play with it.
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 evet 3 boyutlu (teorik olarak) ama bir duşunu boyutsuz bir şey duşunun nedir bu şey? bir noktadır tabiki... peki tek boyutlu bir şey düşünün: bir doğru parçasıdır değil mi? şimdi biz bu doğru parçasına bir boyut daha kazandırmak istiyoruz ne yapaız. onu aşağı yada yukarı acarız. bu da bir karedir yani iki boyutludur. peki ucuncu boyut nasıl verilir bir yana doğru daha açarak. yani kup oldu değil mi? yani 4. boyut da kupun bir başka tarafa doğru açılmasıyla (tam içe veya tam dışa) olur. yani hiper kup olur. bu yuzden kup daha cok kullanılır..[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 küp 3 boyutludur... 4. boyut zamandır ve hesaplamalara dahil edilemez çünkü çözülmüş bişi değildir.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bence fazla kafayı yormamak lazım...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Öne çıkan mesajlar