rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bu mesajın cevaplarını istatistik olarak gerçekten kaydedeceğim... En Sevdiğiniz Şarkı :.................................. En Sevdiğiniz Şarkıcı :.................................. En Sevdiğiniz Grup :.................................. En Sevmediğiniz Şarkı :.................................. En Sevmediğiniz Şarkıcı :.................................. En Sevmediğiniz Grup :..................................[hline]Fransa bayraginin maglup Türk topraklari üzerinde gururla dalgalanmasini saglayan,nam-i diger ' küçük Fransa ',Galatasaray camiasina ve ordumuz ileri gelenlerini en güzel sekilde agirlayan Galatasaray lisesi ögretmen ve görevlilerine tesekkürü bir borç bilirim. 20.3.1915 Jean-Pierre DUMOULI "Fransa Isgal Ordulari Kumandani" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 1) Can't Stop RHCP 2) Sean Paul 3) Red hot chilli peppers 1) american life 2)madonna 3)shaggy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Chemicals between us Bush yoh Dongi dongi dongi dong, fuliş kazanova, teletubbies, eti cici bebe ve türk pop un %90 ı(bilmediğiniz müziğe ellemesenize be!) Bütün Türk popcular ve 1 günde ünlü olup para kıran bütün Türk müzikciler Eh yok zaten bi üstteki hepsini içine alıo[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: SolidSnake, 13 June 2003 15:57 tarihinde demiş ki: 1) Can't Stop RHCP 2) Sean Paul 3) Red hot chilli peppers 1) american life 2)madonna 3)shaggy Hay çok saol be can't stop u indiricekdim ismini unutmuşdum helal be aklıma getirdin:)[hline]Ahw elimi yakdım. [Bu mesaj Chemical tarafından 13 June 2003 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Muzuk bolumune :)[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı :.................................. Yerli: Tarkan - Unutmamalı Yabancı: Metallica - Low Man's Lyric En Sevdiğiniz Şarkıcı :.................................. Yerli: Şebnem Ferah Yabancı: Pink En Sevdiğiniz Grup :.................................. Yerli: Dinlemiyorum. Yabancı: Silverchair En Sevmediğiniz Şarkı :.................................. Yerli: Petek Dinçözün herhangi bir parçası Yabancı: Placebo'nun son parçaları En Sevmediğiniz Şarkıcı :.................................. Yerli: Petek Dinçöz Yabancı: Enrique Iglesias En Sevmediğiniz Grup :.................................. Yerli: Hiçbirini dinlemiomki Yabancı: Placebo[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 İyi burada dursun:) dağıtmıyalım[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı :Without Me En Sevdiğiniz Şarkıcı :Eminem En Sevdiğiniz Grup :Duman En Sevmediğiniz Şarkı :Asereje En Sevmediğiniz Şarkıcı :Müslüm Gürses En Sevmediğiniz Grup :Las Ketchup[hline]Fransa bayraginin maglup Türk topraklari üzerinde gururla dalgalanmasini saglayan,nam-i diger ' küçük Fransa ',Galatasaray camiasina ve ordumuz ileri gelenlerini en güzel sekilde agirlayan Galatasaray lisesi ögretmen ve görevlilerine tesekkürü bir borç bilirim. 20.3.1915 Jean-Pierre DUMOULI "Fransa Isgal Ordulari Kumandani" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Müzik bölümüne... :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Chemical, 13 June 2003 15:58 tarihinde demiş ki: said: SolidSnake, 13 June 2003 15:57 tarihinde demiş ki: 1) Can't Stop RHCP 2) Sean Paul 3) Red hot chilli peppers 1) american life 2)madonna 3)shaggy Hay çok saol be can't stop u indiricekdim ismini unutmuşdum helal be aklıma getirdin:)[hline]Ahw elimi yakdım. [Bu mesaj Chemical tarafından 13 June 2003 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] bişi diğil kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı :Without Me En Sevdiğiniz Şarkıcı :Eminem En Sevdiğiniz Grup : Duman En Sevmediğiniz Şarkı :Asereje En Sevmediğiniz Şarkıcı :Müslüm Gürses En Sevmediğiniz Grup :Las Ketchup[hline]Fransa bayraginin maglup Türk topraklari üzerinde gururla dalgalanmasini saglayan,nam-i diger ' küçük Fransa ',Galatasaray camiasina ve ordumuz ileri gelenlerini en güzel sekilde agirlayan Galatasaray lisesi ögretmen ve görevlilerine tesekkürü bir borç bilirim. 20.3.1915 Jean-Pierre DUMOULI "Fransa Isgal Ordulari Kumandani" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 eh sinir oluom kazaa dan indiriom pislik herifler direk cencellio uploadları ya ne gıcık insanlar varmış ya gçen gün bi şarkı indiricem adamın birinde var sadece en az 80 90 defa upload başlattım hepsine cencelledi sonra "FAK YU" dedi offline oldu çok sinir bu gavurlar ya[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Chemical, 13 June 2003 16:05 tarihinde demiş ki: eh sinir oluom kazaa dan indiriom pislik herifler direk cencellio uploadları ya ne gıcık insanlar varmış ya gçen gün bi şarkı indiricem adamın birinde var sadece en az 80 90 defa upload başlattım hepsine cencelledi sonra "FAK YU" dedi offline oldu çok sinir bu gavurlar ya[hline]Ahw elimi yakdım. hehe aynisini bende yapiyorum :D[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Nasil bu kadar cesitli cevap verilebilecek birseyi istatistik yapacaksin ki?[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ehhe sinir edion karşındakini ama :) belki sebdeb download ederken cencellemişsindir[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 off en sevdiğim grup yok ki bi sürü güzel grup war ben hespi diyorum walla :)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Chemical, 13 June 2003 16:07 tarihinde demiş ki: ehhe sinir edion karşındakini ama :) belki sebdeb download ederken cencellemişsindir[hline]Ahw elimi yakdım. Ya tam download yapiyorum bakiyorum assada upload basliyo baglantinin icine ediyo deliriyorum kapiyorum inatla basliyoda basliyo kapadikca inat ediyo bende dosyayi aliyorum folderdan :D Ama bi gun folder ı c: yapacam ne var ne yok ceksinler gozleri doysun :)[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Tools Options Traffic Disable Sharing of files with other Kazaa(lite) users Al rahatla be:) aman[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 solid en sevmedigin grup shaggy se düsünmen lazim biraz daha :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Chemical, 13 June 2003 16:14 tarihinde demiş ki: Tools Options Traffic Disable Sharing of files with other Kazaa(lite) users Al rahatla be:) aman[hline]Ahw elimi yakdım. :D[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Deep-Night, 13 June 2003 16:07 tarihinde demiş ki: Nasil bu kadar cesitli cevap verilebilecek birseyi istatistik yapacaksin ki?[hline]deep. ya sıkıyo zaten ... konu dısına atılmasının maksadı da cok mesaj atılsın falan diye gerçek yeri müzik bölümü ciddi istatistik lzm sa buraya 60-70 kişi yazsa bile istatistik oluşmaz 1000 farklı kişiye sorsun cevaplasın anca ozm olur boş işler..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 En sevdıgım sarkıcı:celine dıon En sevdıgım grup: Depeche mode gerısını sonra yazarım aklıma gelmedı ha, grup olarak n'snyc den nefret ederım.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı : C'est un beau roman, C'est une belle histoire (Michel Fugain) En Sevdiğiniz Şarkıcı :Garou En Sevdiğiniz Grup : Manau, Creed En Sevmediğiniz Şarkı : Britney Spears in hepsi... En Sevmediğiniz Şarkıcı : Britney Spears En Sevmediğiniz Grup : ...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Britney'e laf yok,tapıyorum o kıza.Zaten justin yuzunden bakın n'snyc den nefret edıyorum.Ah britney ahhhhh[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bu arada en nefret ettıgım sarkıcı justin[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar