Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hani paticik bir süre kapalı kaldı ya. bu süreden sonra hepimiz geri geldik. hepimiz yeni gelen oluyor muyuz ben onu merak ettim. misal ben hoş mu geldim yoksa canım mı çok sıkkın? ya da bakın aklıma ne geldi. burası yeni ve geri gelenler bölümü olabilir mi? yoksa zaten öyle mi? [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 27 Mayıs 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hıı hmmm. hosgelmisiz..:)[signature][hline]icq ¶ msn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu topice bakan bu topicekede baktı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 nerden ne zaman geldiysen fark etmez gel sen içeri buyur :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hosgeri geldin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hosgeldin geldin gelmedin[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Ancalagan, 28 Mayıs 2005 04:26 tarihinde demiş ki: Hosgeri geldin Bundan .)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yok sen gelmiş sayılmazsın ı ıh kazan meselesi bu.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.