Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Fotoğraflar, çizimler, dijital çalışmalar üzerine bir site. Epeydir aklımızda olan bir şeydi bu tip bir çalışma yapmak. Zaman ve bir araya gelip çalışamama gibi sorunlarımız olduğundan 1 seneden fazladır ertelenip duruyor. Türevleri çoğalmaya başlayınca daha fazla durmak istemedik. Bir şekilde bir araya gelip birşeyler yazıp çizmeye başladık. Bu noktada fikir ve önerilere fazlasıyla ihtiyacımız var. Tam olarak yapmak istediğimiz görsellik ve tasarım üzerine olabildiğince geniş kapsamlı bir site yaratabilmek. Sırf hit uğruna saçma sapan şeyler yapmayacak kadar ciddi düşünüyoruz bu olayı. Böyle işte. Buyrun fikirlerinizi alalım :) [Bu mesaj Zopik tarafından 27 Mayıs 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yapın siz. güzel olursa akarız ortamlara.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 deviant misali diosun yani?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 demiim mi? :p dA kesinlikle aldığı övgüyü ve parayı hak etmiyor bence. yapılan 10 aramadan 8 inde sonuç alamıyoruz neredeyse. favorilerime birşey ekledim ve 2 hafta sonra sayfamda göründü. bir çok kişinin sayfasında çalışmaları görünmediği halde yorumlar geliyor ya da yorum yazılabiliyor. garip ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: horacegoesskiing, 27 Mayıs 2005 19:20 tarihinde demiş ki: yapın siz. güzel olursa akarız ortamlara. yaw bi yapsak kesin akıcanız zatende :-P yaparken unuttuğumuz ettiğimiz şeyler az olsun diye şeettik işte .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 deviant'in calisani olsun, hizlisi olsun fazla bir detaya gerek yok tarzinda bir dusunce icersindeyim ben.[signature][hline]sushi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar