Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 z.B. Algıları,yaratıcılığı arttırmak,tüm konsantrasyonu tek bir olaya odaklamak için neler yapmalı etmeli? (melankoliden kurtuluş çabaları konusu,vol.2)[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Kafanda arkaplanda seni rahatsiz eden seylerden kurtulman lazim oncelikle.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 uyarılmışlık hali demekle kastın ne :)[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Kendersever, 16 June 2003 21:19 tarihinde demiş ki: z.B. Algıları,yaratıcılığı arttırmak,tüm konsantrasyonu tek bir olaya odaklamak için neler yapmalı etmeli? (melankoliden kurtuluş çabaları konusu,vol.2)[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Bence hafif bi muzik ac derin gozlerini kapa derin bi nefes al kafandaki her$eyi at istedigini yaparsin[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Hmm.onun içinde konsantrasyonu arttırmalı heral... bu arada başlık ilk bakişta biraz abazancana olmuş ama :)[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Sorumluluklarını unutabileceğin bir yere git. Belki odandır bu, belki de evinden kilometrelerce uzakta bir yer..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Amino asit vs. içeren bi vitamin bul iç.[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 direk amino asite abanıyım illa suyunu çıkarmassam olmaz artı genel uyarılmışlık hali amiyane tabirle kuşun uçuşa geçiş diil,vücudunun bütünüyle algılara acık olması (olması lazım,bu dilse bile acaip yakın bişi :P)[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hicbi b*k anlamadim desem yeridir :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 İleri değilde bir geri safhaya geçiş gerekiyor olmasın sana?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 konsantrasyon amaciyla ulasmak istedigin sey ne. sen zihinsel bir zindelik mi istiyorsun yoksa tum benlik/bilincinin takintilardan kurtuldugu bir duygusal durum mu istiyosun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Çok sağlam bir uyku...Biaz fiziksel antreman yap...Sakın televizyon filan izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ereksiyona en hizli ugramak icin ben kokluyorum ve sikica sariliyorum.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Sanirim konuyu kicimdan anladim uyumak icin muzik takiyorum ve aciyorum opeth muduru basliyor calmaya ve konstre olmayi birak dunya ile iliskim kesiliyor.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hemen editle ilk msgı bence :D[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 sapik windshade :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: WindShade, 17 June 2003 07:37 tarihinde demiş ki: Ereksiyona en hizli ugramak icin ben kokluyorum ve sikica sariliyorum.[hline]Hepsi Gercek...!!! :P işte yüce windshade in cevabı[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bence yuce degil sapik :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: thanatos, 17 June 2003 12:30 tarihinde demiş ki: bence yuce degil sapik :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin sus o ne biçim laf çarpılırsın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kender dream theater - scenes from a memory (metropolis part 2) dinle abijim hatta ilk şarkı regression bile seni keser ama bi yerden bul tüm albümü dinne .. anlıycan[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 jankis in dediği süper bi olay[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yok bnenim dediim olay odaklanmanın normalustune cıkması okadan ki,kesseler acımıcak gibi bişi ..... artı bak o dt olayı duygusal durumu cillopaaa döndürür iyi söledin valla arada bi yapiim öyle arrtı windshade abim bak okadar olay kuşun uçuşu diil demişim ama :) biraz daha dikkat be abim...hayır sende haklısın bahar geçti olay yaza vurdu sıcaklar kumsallar falan.....[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bali ya da tiner çek o zaman kesseler hissetmiyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar