Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Kardeş clanımız Eternals'i ve özellikle pesmerge'yi başarılarından dolayı kutlamak istedim sadece.. Bileklerinin gücüyle pelerini aldılar. Hayırlı olsun peşmergem :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Mayıs 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
pesmerge Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Teşekkür ederim kardeşim. Sizinde gradeniz ve pelerininiz hayırlı olsun. Eternals adına The_Others'a selamlar...[signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Blade Server..: Ares Level....: 57 Np........: 4605 Manner..: 415 Clan......: Eternals
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Peşmergem imzanı düzelt. 60 küsür oldun hala 57 yazıo :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 1 senelik emeğimizin karsılığını aldığımıza inanıyorum SAĞOL SİZİNDE HAYIRLI OLSUN[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Clan....:Eternals
pesmerge Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Napayım ya paticik kapandı bi, daha da değiştiremedim. hatırlattığın ii oldu hemen değiştireyim
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Np yükleyerek yada clanlarına np si yüksek adamları alarak knight olanlar utansın...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:Archmage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Nickini hatırlamıom, dün sizin clandan birisi uruk tron skini çekip aposta dolaşıodu. Tam df keserken bi kaç kez 3 buçuk attım. Ayıp oluo ama :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
zehir_hasan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadaslar Öncelikle bende fatihe tşk ederim. Clan Simgemizin Türk bayragi olması hakkında Bazi arkadaslar Yorum yapıyomus. 1. Bir Türk Vatandasi Knight Ta 2 clanın simgesinin türk bayragı olmasından Nasıl Bir rahatsızlık duyarda ileri geri konusur. 2. Biz bayragimizi tasarimini kardeş clanımız the_others a göre yapmadık. onlar yapmasa biz yapacaktık. Ama ilk onlar kesti onlar aldı. hatta aynı hafta 144 000 np gecti kardeşim lively bunu bilir. 3. Artik Lütfen asılsız dedikodulara inanmayin. Burdab The_Others Clanını Tbrk ederim Hepinize Keyfili oyunlar ve Hoş sohbetler Dilerim[signature][hline]Sevgiler Hasan ..
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Oyyyyy martana'm arch olmuşşşş. Hayırlı olsun martana'm.. :tebrikz::tebrikz::tebrikz:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
pesmerge Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 :) Balon üyemiz hasana katılıyorum :D[signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Master Blade Server..: Ares Level....: 62 Np........: 16k Manner..: 415 Clan......: Eternals
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 SAĞOL KARDEŞİM SONUNDA ARCH MAGE YANİOLA BİLDİK DAHA ACTIRAMADIK SADECE MAGE :D GAVOLT KANADI ALIRIZ :P :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:Archmage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hasanın level 24 lik halini bilirim. Tepesinde civcivle dolaşıodu. Tek başına meganlara dalıodu. O zamanlardan cengaverdi :D Ayrıca sölediklerine katılıom. Hangi Türk evladı 2 clanda birden Türk bayrağı olmasından rahatsızlık duyarki?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 martana'm istediğin gavolt kanadı olsun. Bul beni oyunda :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
zehir_hasan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ben nerden geldigimi inkar etmem. ADIM PİANAHASANa cıkmısti peş eslanthasan yaptı zorla soktu eslanta beni Neyse yinede pianadaki günlerimi özlüyom 61 olduktan sonra oyunun tadi kalmadı . aslında Apos görmek istemiyom rüyalarıma giriyo .. Cz serüvenimiz ethernals olarak cok yakında başlıyacak Umarim :PPP Buarada yanlış yere yazmışım bi ara sil :) paticik özürlüym ben :PP[signature][hline]Sevgiler Hasan ..
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 cidden piananın tadı hiç bişeyde yok ya. Hala diğer charla pianaya gidip bişiler kesiorum ara sıra. En azından eslanttaki gibi küçücük yer değil. Bi sürü yaratık var.. İnşallah cz de birlikte bi aoe golem yada dm filan yaparız hasan :D dip : diğer başlığı sildim :-)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bu gavolt wing'ler ne i$e yariyor magelerde?[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 magelerin msater sikilini acmaya kulanılıyor 50 tane gavolt kanadı :(:(:(:(:(:(:([signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
Buri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paticik'te hiç Orc yok galiba yanlız kaldık burda :( :P[signature][hline]Tahmin ettiğimiz gibi kuzeyden geldi tehlike, Kışın ordugahlarında,ejderhanın uykusu, Toprakları yatıştırdı,ama ormanın içinden, Bozkırlardan geldiler,doğurgan toprağın içinden, Önlerindeki gökleri sınırlayarak. Dokuz kişiydiler üç ayın altında, Altında güz alacakaranlığının: Dünya alçaldıkça onlar yükseldiler Vardılar öykünün kalbine.
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 orc varda areste yok[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 mrproblemı bulun o yegane orclarımızdan ares tekı:)) ama savaslarda dah goremedım kesmek nasıp olmadı daha[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:5x Assasin Clan:The_Others
dalamardl Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 amma türk varmış ya bu oyunda gittikçe şaşırmaya başladım.theothers ın hepsi türkmü?
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 olumune hepsı turk ingilizce yasak hatta:) alt clan academyde full turk. hunos sadece kardes clan orda ecnebıler full[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
dalamardl Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi ii ya elemanlar da saglamsa ii clan kurmuşsunuz.Şu ana kadar 3 clana girdim adam gibi birylen tanışamadım aa pardon sadece 1 arkadaşım var içinde gerçekten kötü bir şey barındırmayan biri
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ortamsa ortam muhabbetse muhabbet ne lzmsa onu sole The_Others sana onu sunsun:D saka bı yana bı kısmıyla gercekte gorustum abılerımız cok ııler ya ben en kucuklerden bırıyım clanda evlı barklı abılerımız bıle var ha bi de bayanlarda olduğu için kufur denen illet yoq bisde:D zuhahauah :tebrikz::tebrikz:[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server:Ares
Öne çıkan mesajlar