Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter (Bow) PVP Talent Ağacı

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar pvp ye önem veren bir hunter için çok sağlam bir talent konfigürasyonu arıyorum ancak Penthesilea nın önermesi gibi gun değil bow için optimize edilmiş olanından lütfen.

Kısacası bir Legolas yaratmak için ne yapılmalı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, bu konuda yardımcı siteler için link de verebilirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum.

(Not: Worldofwar.net sitesindeki hunter pvp açıklaması da gun hunter için yazılmış)
Sosyal ağlarda paylaş

Cüceysen bence tabi kullan gun. Bow-gun o kadar farketmio cücenin dediği gibi =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Tarz farkı işte, bow kullanırsan legolas legolas diye takılır kalırsın aynı karaktere kim görse içinde lan bak legolas diye gecirir, bi yere ulaşamazsın sıyrılamazsın kişiliğini ortaya koyamazsın ezilirsin Legolas ekolu altında, ama gun kullansan eki elede iki balta alsan ohhhhh miss taş gibi cüce olur cıkarsın ( burda taş sağlam sert baba sarp manasındadır), varlığın titretir falan.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 27 Şubat 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
Tarz farkı işte, bow kullanırsan legolas legolas diye takılır kalırsın aynı karaktere kim görse içinde lan bak legolas diye gecirir, bi yere ulaşamazsın sıyrılamazsın kişiliğini ortaya koyamazsın ezilirsin Legolas ekolu altında, ama gun kullansan eki elede iki balta alsan ohhhhh miss taş gibi cüce olur cıkarsın ( burda taş sağlam sert baba sarp manasındadır), varlığın titretir falan.

öehh
bu basamaklardan sonra patlaman muhtemeldir[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

yok benım derdim o degil bi troll olarakatan yakıştırmıyorum kendime bow gun . yhrowing spear +2-3 beceri başka bir istegimiz yok zaten ayrıca o beceriler mızraklada gayet guzel yapılabilir (kısacası tam troll havasına burunmek istiyorum yoksa anlıyorum ne demek istedigini)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 27 Şubat 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
bow ile kendimden 4 lvl üstüne kadar bütün hordelari kestim 1-2 rogue kesti beni o kadr :) o da feign death resist ettiler

Sen horde sanarak npc lerle kapışmışsın abisi. Resist etmez player feign death i yutmazsa sen yatarken vurur keser.
Ayrıca +5 skill attack ratinginizi artırır hit chance ve çok az da damage..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

direk söyliyeyim neredeyse hiçbir fark yok haa ama sen NE isen bow derim cüce isen gun derim her ırka ayrı bir karizma veriyor bazı kişilerde görüyorum NE olmasına rağmen gun kulanıyo iyi kullan sen bow'undan daha iyise kullan bu normal ama çok tipsiz oluyolar.Tabi benim açımdan karima pek öneli değil inemli olan güç'tür.

NE Hunter = bow

Dwarf Hunter = gun

ama ırklara en iyi yakışan bu haldir.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Sosyal ağlarda paylaş

skille dmg dan cok vurma ihtimalini belirliyor arakdalar, max skillerler aynı lvl da bir moba karşı miss şansınız %5 tir +5 de fazladan guns kills eklenince %1 miss mi ne oluyo ki oda minunu işte, güzel oluyo yanı hoş oluyo, ayrıca gun'ın efekti süper sesler bi yana namludan böle bi parca cıkıyo falan cok taatlı gözüküyo, bide 2 veya üstü hunter yan yana gelince tam bir bullet barrage görüntüsü yaşanıyor tam bir katlıyam anı, ayrıca ses efekleriyle beraber cok tatlı bi görüntü.

Ama bow falan yalan: thwip, thwip diye semi olurmuş, yemişim thwip'i. Sılaha dediğin ZUBADOM diye gürliycek.

Dip not: okculuk yapan biri olarak thwip sesini ve okun havada cıkardığı sesi cok sevmeme rağmen bi yere kadar, hastasıyızdır grape shot silahların.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 27 Şubat 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bow kullanıyorum ki. Aha benim talentlar :

Beast Mastery Talents (5 points)

Improved Aspect of the Hawk - 5/5 points
Increases the Ranged Attack Power bonus of your Aspect of the Hawk by 20%.

Marksmanship Talents (36 points)

Improved Concussive Shot - 5/5 points
Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds.

Lethal Shots - 5/5 points
Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%.

Improved Arcane Shot - 5/5 points
Reduces the cooldown of your Arcane Shot by 1 second.

Improved Serpent Sting - 5/5 points
Increases the damage done by your Serpent Sting by 10%.

Mortal Shots - 5/5 points
Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%.

Scatter Shot - 1/1 points
A short-range shot that deals 50% weapon damage and confuses the target for 4 seconds. Any damage caused will remove the effect.

Ranged Weapon Specialization - 5/5 points
Increases the damage you deal with ranged weapons by 5%.

Aimed Shot - 1/1 points
An aimed shot that increases ranged damage by 70.

Hawk Eye - 3/3 points
Increases the range of your ranged weapons by 6 yards.

Trueshot Aura - 1/1 points
Increases the Ranged and Melee Attack Power of party members within 30 yards by 30.

Survival Talents (10 points)

Precision - 5/5 points
Increases your chance to hit with melee weapons by 5%.

Improved Wing Clip - 5/5 points
Gives your Wing Clip ability a 20% chance to immobilize the target for 5 seconds.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b]

Ama bow falan yalan: thwip, thwip diye semi olurmuş, yemişim thwip'i. Sılaha dediğin ZUBADOM diye gürliycek.

Dip not: okculuk yapan biri olarak thwip sesini ve okun havada cıkardığı sesi cok sevmeme rağmen bi yere kadar, hastasıyızdır grape shot silahların.

yaaa zubadom ne yaa bikere oo bow elinde tutuş hali çekip bırakışı bıraktıktan sonraki ıslığının sesi hepsi süper bir müzik ben hep diniliyorum.

sanırım sen oyudada cücesin yaa cücelerr bow kullanamalar boydan kaybediyolar lol :D cüler bu Gun devam etsizler.Haa bu cüceler mertliğide bozdu gun çıkardınız mertliği bozdunuz ama bow kullananlar hala mert delikanlılar lol :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 27 Şubat 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
said:
Yenerk85, 27 Şubat 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
bow ile kendimden 4 lvl üstüne kadar bütün hordelari kestim 1-2 rogue kesti beni o kadr :) o da feign death resist ettiler

Sen horde sanarak npc lerle kapışmışsın abisi. Resist etmez player feign death i yutmazsa sen yatarken vurur keser.
Ayrıca +5 skill attack ratinginizi artırır hit chance ve çok az da damage..

bal gibi resist ediyo :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...