la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Arkadaşlar pvp ye önem veren bir hunter için çok sağlam bir talent konfigürasyonu arıyorum ancak Penthesilea nın önermesi gibi gun değil bow için optimize edilmiş olanından lütfen. Kısacası bir Legolas yaratmak için ne yapılmalı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, bu konuda yardımcı siteler için link de verebilirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum. (Not: Worldofwar.net sitesindeki hunter pvp açıklaması da gun hunter için yazılmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bildiğim kadarıyla fark etmiyoki bowmuş gunmış ha gun daha bi kral cüceler yapıyo ama olsun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Cüceysen bence tabi kullan gun. Bow-gun o kadar farketmio cücenin dediği gibi =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Tarz farkı işte, bow kullanırsan legolas legolas diye takılır kalırsın aynı karaktere kim görse içinde lan bak legolas diye gecirir, bi yere ulaşamazsın sıyrılamazsın kişiliğini ortaya koyamazsın ezilirsin Legolas ekolu altında, ama gun kullansan eki elede iki balta alsan ohhhhh miss taş gibi cüce olur cıkarsın ( burda taş sağlam sert baba sarp manasındadır), varlığın titretir falan.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 cinematic trailerdan da goruldugu gibi dwarf a tabi gun süfer gidiyor. not. cuce kırar zaten o kollarla o yayı :)[signature][hline]Shaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Cuce, 27 Şubat 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Tarz farkı işte, bow kullanırsan legolas legolas diye takılır kalırsın aynı karaktere kim görse içinde lan bak legolas diye gecirir, bi yere ulaşamazsın sıyrılamazsın kişiliğini ortaya koyamazsın ezilirsin Legolas ekolu altında, ama gun kullansan eki elede iki balta alsan ohhhhh miss taş gibi cüce olur cıkarsın ( burda taş sağlam sert baba sarp manasındadır), varlığın titretir falan. öehh bu basamaklardan sonra patlaman muhtemeldir[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 cüceden uzun olunca bow kırar tabi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bow ile PvP bana biraz zor gibi geliyo[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 farkı yokki..[signature][hline]Shaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bow ile kendimden 4 lvl üstüne kadar bütün hordelari kestim 1-2 rogue kesti beni o kadr :) o da feign death resist ettiler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Her zaman için bow derim ama bir troll hunter olaraktan throwing spear istiyorum blizzarda atıcam bunu maille kaç tane patch attılar bi eklemediler kırıldım blizze[signature][hline] [Bu mesaj Delyyyy tarafından 27 Şubat 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 throwind class a girer o. yay tüfek gibi sayılmaz yani[signature][hline]Shaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ıyıde diyorumki madem trolluz throwing spear eklesinler cucelerden neyimiz eksik (becerilerde ona göre ayarlanır degilmi)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 dwarf gun kullanırken özel yetenekmi çıkıyo benmi anlamamakta ısrar edıyorum[signature][hline]Shaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yok benım derdim o degil bi troll olarakatan yakıştırmıyorum kendime bow gun . yhrowing spear +2-3 beceri başka bir istegimiz yok zaten ayrıca o beceriler mızraklada gayet guzel yapılabilir (kısacası tam troll havasına burunmek istiyorum yoksa anlıyorum ne demek istedigini)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 anladım. 3. bi ammo lu ranged weapon ıstıyorsun. aslında çok guzel olurdu. hatta troll spec olsun başkası kullanamasın[signature][hline]Shaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Hassan, 27 Şubat 2005 16:00 tarihinde demiş ki: dwarf gun kullanırken özel yetenekmi çıkıyo benmi anlamamakta ısrar edıyorum dwarfın guna %5 fazla skilli war bu da demek ki level 25 dwarf level 26 moba aynı leveldaymış gibi damage verir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Yenerk85, 27 Şubat 2005 15:48 tarihinde demiş ki: bow ile kendimden 4 lvl üstüne kadar bütün hordelari kestim 1-2 rogue kesti beni o kadr :) o da feign death resist ettiler Sen horde sanarak npc lerle kapışmışsın abisi. Resist etmez player feign death i yutmazsa sen yatarken vurur keser. Ayrıca +5 skill attack ratinginizi artırır hit chance ve çok az da damage..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 direk söyliyeyim neredeyse hiçbir fark yok haa ama sen NE isen bow derim cüce isen gun derim her ırka ayrı bir karizma veriyor bazı kişilerde görüyorum NE olmasına rağmen gun kulanıyo iyi kullan sen bow'undan daha iyise kullan bu normal ama çok tipsiz oluyolar.Tabi benim açımdan karima pek öneli değil inemli olan güç'tür. NE Hunter = bow Dwarf Hunter = gun ama ırklara en iyi yakışan bu haldir.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 skille dmg dan cok vurma ihtimalini belirliyor arakdalar, max skillerler aynı lvl da bir moba karşı miss şansınız %5 tir +5 de fazladan guns kills eklenince %1 miss mi ne oluyo ki oda minunu işte, güzel oluyo yanı hoş oluyo, ayrıca gun'ın efekti süper sesler bi yana namludan böle bi parca cıkıyo falan cok taatlı gözüküyo, bide 2 veya üstü hunter yan yana gelince tam bir bullet barrage görüntüsü yaşanıyor tam bir katlıyam anı, ayrıca ses efekleriyle beraber cok tatlı bi görüntü. Ama bow falan yalan: thwip, thwip diye semi olurmuş, yemişim thwip'i. Sılaha dediğin ZUBADOM diye gürliycek. Dip not: okculuk yapan biri olarak thwip sesini ve okun havada cıkardığı sesi cok sevmeme rağmen bi yere kadar, hastasıyızdır grape shot silahların.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Cuce tarafından 27 Şubat 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ben de bow kullanıyorum ki. Aha benim talentlar : Beast Mastery Talents (5 points) Improved Aspect of the Hawk - 5/5 points Increases the Ranged Attack Power bonus of your Aspect of the Hawk by 20%. Marksmanship Talents (36 points) Improved Concussive Shot - 5/5 points Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds. Lethal Shots - 5/5 points Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%. Improved Arcane Shot - 5/5 points Reduces the cooldown of your Arcane Shot by 1 second. Improved Serpent Sting - 5/5 points Increases the damage done by your Serpent Sting by 10%. Mortal Shots - 5/5 points Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%. Scatter Shot - 1/1 points A short-range shot that deals 50% weapon damage and confuses the target for 4 seconds. Any damage caused will remove the effect. Ranged Weapon Specialization - 5/5 points Increases the damage you deal with ranged weapons by 5%. Aimed Shot - 1/1 points An aimed shot that increases ranged damage by 70. Hawk Eye - 3/3 points Increases the range of your ranged weapons by 6 yards. Trueshot Aura - 1/1 points Increases the Ranged and Melee Attack Power of party members within 30 yards by 30. Survival Talents (10 points) Precision - 5/5 points Increases your chance to hit with melee weapons by 5%. Improved Wing Clip - 5/5 points Gives your Wing Clip ability a 20% chance to immobilize the target for 5 seconds.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: [b] Ama bow falan yalan: thwip, thwip diye semi olurmuş, yemişim thwip'i. Sılaha dediğin ZUBADOM diye gürliycek. Dip not: okculuk yapan biri olarak thwip sesini ve okun havada cıkardığı sesi cok sevmeme rağmen bi yere kadar, hastasıyızdır grape shot silahların. yaaa zubadom ne yaa bikere oo bow elinde tutuş hali çekip bırakışı bıraktıktan sonraki ıslığının sesi hepsi süper bir müzik ben hep diniliyorum. sanırım sen oyudada cücesin yaa cücelerr bow kullanamalar boydan kaybediyolar lol :D cüler bu Gun devam etsizler.Haa bu cüceler mertliğide bozdu gun çıkardınız mertliği bozdunuz ama bow kullananlar hala mert delikanlılar lol :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 %60mışı rogue olan bi millet hala mertlik falan demesin ağlıyorum sakalım ıslanıyo[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 lol bende bende sinir oluyom günde 1000000 kişi görüyosam 7500000 rogue elimde olsa roguelerim tamaında dalıcam ama ne yapalın sinirimi hordelerden alıyom.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Pirvan, 27 Şubat 2005 16:28 tarihinde demiş ki: said: Yenerk85, 27 Şubat 2005 15:48 tarihinde demiş ki: bow ile kendimden 4 lvl üstüne kadar bütün hordelari kestim 1-2 rogue kesti beni o kadr :) o da feign death resist ettiler Sen horde sanarak npc lerle kapışmışsın abisi. Resist etmez player feign death i yutmazsa sen yatarken vurur keser. Ayrıca +5 skill attack ratinginizi artırır hit chance ve çok az da damage.. bal gibi resist ediyo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar