RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Evet arkadaşlar nur topu gibi 4 tane Siyam yavrusu var evde şuan isteyen çok ama elemeler yapıyorum İyi şekilde bakabilecek aileler aranıyor Herhangi bir ücret istemiyoruz ama Dişi kedimize bir mama almayı unutmassınız artık[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 resim mevcut bulunmakta mı?[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:240/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 o cümle ne ya orc_lord? şöyle olcak; "bulunmaktamı resim mevcut?" görsek? belki köpektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 !? mevcutlarmı resimler yavrusu siyam? :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Fistan, 24 Mayıs 2005 22:52 tarihinde demiş ki: o cümle ne ya orc_lord? şöyle olcak; "bulunmaktamı resim mevcut?" görsek? belki köpektir. ahahahahhahahaha.. süper! harbi birde o ne türkçe geronimo türkçesi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hangi sehirdesin aceba[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 istanbulda isen seve seve onlardan bir tanesine bakabilirim, daha önce de vardı kedim, bakmıştım evde 3yıl kadar ama tatile giderken bıraktığımız yerden kaçmış şapşal, sonra oralarda takılmaya başlamış, eve gelmedi bir daha. ama artık akıllandık tabi kedimiz olursa tatile falan çıkmayız =) zaten evde en az bir insan bulunuyor her zaman için problem olmaz artık. neyse uzattım çok, bir adet erkek siyam varsa çok mutlu olurum=)) (dişi olunca kısırlaştırmak gerekiyor ve ben hayvanlara öyle eziyet etmeyi sevmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bizim Mielikki Kızımız da hamile =o) Bir kaç haftaya bizim de bıdık siyamlarımız olacak =o) Kapıştıralımmı ? =oPPP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Arkadaşlar yavruların yeni yuvaları bulunmuştur ilginize teşekkürler...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 vallahi biraz hızlı yazmaya çalıştığım için öyle oldu. zaten ingilizce'ye şöyle ağırlık vermeye başladığımdan beri türkçe cümle yapılarım çok değişti. karmaşık ve abuk subuk sentezler yapmaya başladım, aştım ben :-p kusura bakmayın arada sırada olabiliyor. daha dün elan edger poe okudum, bilen varsa o adamın cümleleride etkiledi biraz :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:253/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar