asymmetry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Merhabalar... Ben wow dan usanan bir oyuncuyum swg denemek istiyorum ancak bir kaç sorum olcak cevaplarsaniz sevinirim... Bir arkadaşımdan duydum Jedi'ler öldüğünde karakter gidiyormuş böyle bir şey varmi ? Oyuna başladığımda (pek bir bilgim yok ) türk arkadaşlari nerden bulabilirim en çok türk ün bulundugu server hangisi tşk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 O cok eskilerde kaldi, yok artik öyle bir olay. Deneyim kaybi oluyor. En cok Türk eskiden Eclipse adli amerikan sunucusundaydi, su an bilmiyorum.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hehe yine atliycam ortaya CORBANTIST CORBANTIST :) CORBANTISTdede hatri sayilcak kadar turk var fakat biz imp. guildiyiz haberin ola yinede bence yeteri kadar kalabaligiz eclipsdeki serverlarda gordugum turklerden daha kalabiligiz sehir olarak bir cok insan aktif hele cudan sonra birkan tek bir allahin kulu olmadigi gbii 5 kisi falan geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 jediler öldügünde karakterleri gitmiyor fakat çok fazla xp kaybı alıyorsun.Hele üst üste ölürsen dahada fazla xp kaybı alıyorsun ve krizlere girip tansiyonun fırlayıp gerçek hayatta ölme riski başlıyor. :) gerçekten çook sinir bozucu bi durum çünkü Jedi Xp almak hiçte kolay değil heleki CU'da bu olay dahada zor.Bide Peşinizde devamlı kelle avcıları pek rahat değilsiniz.Devamlı ölme riski çok yüksek padawanların.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eclipse server'ı türk oyuncu nüfusunun en yüksek olduğu yerdi. sanırım hala da öyledir çünkü oyun dergilerinde falan hep eclipse'ten bahsediliyodu swg tanıtımlarında. bu yüzden çoğu türk eclipse serverına giriyo ve serverdaki çoğu türk de birbirini tanımıyodur bile heralde. ama eclipse ve corbantisin genel nüfusu pek yüksek değildir. bria en yüksek nüfusa sahip serverdır.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Eclipse 3. büyük serverdir ve populasyonu yeterli seviyededir.(fazla adam lag yapar zaten)Yabancilar arasinda''unoffical Turkish server'' i olarak geçer.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ı ıh 3. en büyük server corbantis artık. karakter yaratma ekranına arada sırada girip bakıyorum, bria nerdeyse her zaman medium, ahazi akşam saatlerinde medium, corbantis de hafta sonları bazen medium oluyo bria ve ahazi ile birlikte. yani ortalama olarak bakarsan bria'nın nüfusu her daim diğer serverlardan yüksek, ardından ahazi geliyo, onun ardından da corbantis[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bu benim ortaya attiğim birşey deil.Hemen bir araştirma yapalim bunun için aktif oyuncu sayisinin en önemli delili olan postlara bakalim.http://forums.station.sony.com/swg/ açiyoruz galaxiesin altina bakiyoruz atilan postlar ne kadarmiş?1. sirada bria [721388].2. sirada ahazi [585769]3.Sirada eclipse [521715] 4.bloodfin [428435] 5. sirada chilistra [390155] 6. sirada gorath [311218] 7. sirada CORBANTİS [308377] posta sayisi bulunmakta. Hemen ardindan trade forumlarina bakalim atilan post sayisi eclipsede [505689] corbantiste [300349] .Bende bakiyorum karakter yaratma ekranina hepsini light goruyorum.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 forumlar pek de sağlıklı bi sonuç vermez ama. çünkü eclipse'in eskiden olan forum msjları baya fazla. ama corbantis'in nüfusu yeni yeni artıyo, bu yüzden forumlardaki msj sayısının yetişmesi de biraz zor bence cumartesi gecesi saat 21:00'dan 1:00'a kadar aralıklarla karakter yaratma ekranına girip server'ların nüfus yoğunluklarına baksan iyi olur[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar