xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 anlamadım ben bu msn olayını sonunda patladı zaten msjları göndermiyor, ben sürekli online gözükürken karşı tarafta ofline olup geri geliyom nedir bu olay ya. sonunda 7.0 update istedi iyi dedik epdate etsin zaten update etmeden açılmıyor sonrada explorer ı yükseltmeniz lazım yoksa update olmaz dedi peki dedik explorerı indirdik explorer da denyoluk yapıp çalışan programlar var restartdan sonra kurulum başlyadak dedi iyi dedik yeniden başlattık sürekli aynı hatayı veriyor sonunda dellendim sildim msni fln nedir bu çektiğimiz ya[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 denyo bi programın denyoluk yapması normaldir[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kullanicinin msn listesi kabariksa genelde baglanti ile ilgili problemler cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 msni cok kalabalık olan 2 arkadasımla hiç bir sorunum yok. ama fazla kalabalık olmayan baska bi arkadasımla konusmakta gucluk cekiyoruz dom. o yüzden bununla ilgisi oldugunu sanmıyorum. en azından tamamen[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 o çk slk bi olay bnada yaptı[signature][hline]and thee buzzerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 msg plus msn 7.0 la uyumsuz. bende de hata veriyodu sildim plusı duzeldi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 elvyn ben de plus yüklü hiç sıkıntım yok walla msn 7.0 da(beta degil)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 27 Mayıs 2005 23:05 tarihinde demiş ki: elvyn ben de plus yüklü hiç sıkıntım yok walla msn 7.0 da(beta degil) [signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bende de msn plus yuklu, plus yuzunden hic bir problem yasamadim. bir de tahminen baska bir problem olarak kullandigin e-mail adresinin hotmail veya benzeri hayvani trafik iceren web sitelerinden ise belki msni acmakta problem cekebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar