death_cuk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bu son gunlerde oyunda kimseye guvenemiorum en sonunda bi turktende kazık yedim adamı dost bilrdim baya ii anlaşırdık bi bun benden kılıcımı istedi werdim ama geri gelmedi kılıç:( o adamı hack letmek istiorum hack işlerinden anlayanlar yardım edin bana gerekirse para da işin içine girer oyunda kiseye guvenmeyin benden tawsiyesi:D kılıcım; sword of beast unique itemdi ahhh ahhh gitti wallaha yardım edin hackerlar
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ehü ehü diyorum başka diyecek birşey yok kimseye güvenme bence =][signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 uo da yıllardır dalga geçilen bi laf vardır osman kılıcımı çaldı diye. şaka gibi valla :lol:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
Chosen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: rockncoke, 27 Mayıs 2005 22:56 tarihinde demiş ki: uo da yıllardır dalga geçilen bi laf vardır osman kılıcımı çaldı diye. şaka gibi valla :lol: gm page at ( ebuveveve ) uo muhabbetine döndü peah[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ----------------------------------
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Rock UO Serverimiz acıldı beklerim www.avensisuo.com :D gel sana player charımı verem developer oldumda =][signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
Chosen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: oQo, 27 Mayıs 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Rock UO Serverimiz acıldı beklerim www.avensisuo.com :D gel sana player charımı verem developer oldumda =] ya acsanıza KO serverı baymaya basladı uo :)[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ----------------------------------
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Chosen Açarız tabi sen Moneyden haber ver =] O serveri açmak icin bütün teliflerin parasını ödemen lazım[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
Chosen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 10.000 $ cıhk silkelenem bakem[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ----------------------------------
Chosen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aha bi kısa winston parası cıktı :)[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ----------------------------------
death_cuk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 beler saolun çok yardımcı oldunuz :( yardımdan başka herşei konuştunuz çok teşkur ii geceler
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tahsilata adam yollamak için mafyayı çagırmak gibi bişey senin yaptıgın. ne desek boş hocam... dikkatli olucaksın adresini bilmedigin adama birşey vermeyeceksin.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Öne çıkan mesajlar