obacan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Meraba, Bu seferde çok kıl ve derin bi konuyla karşınızdayım =) Çizdiğim araba resimlerini pcye aktarıp nasıl photoshopta üzerinde işlem yapabilirim. Tabi kareli defterimin cnm yapraklarına yapılmıs arabaları atınca psye arkadaki sayfanın çizgilerini kaldırmak istediğimde butun resim bozuluyo!? Bunun çağresi bir dermanı bişeyi varmıdır. Eminim aranızda araba olmasada böle derste defterine bişey çizip bunu pcde editleyen vardır.. Şimdiden saolun.[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 valla ben beceremedim bunu :D http://forum.paticik.com/view.php?id=119395 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 çizdiğin resim kaç renkli? eyer çizdiğin resmi buraya koyarsan bi yardımım dokunabilir...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Sana guzel bir care vereyim: karesiz, cizgisiz bir defter al, cizimlerini ona yap eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 çızıksız harita metot diceksin.. :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eğer çizim tek renk ise ve renk kare çizgileriyle aynı renk değilse select > color range ps te[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Deniyim bakıyım :) Bende özellikle siyah ve beyaz yapıpıyodum karelerde mavi biraz bal var sanırım :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar