Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadaşla eMule freeangel kullanıyorum. Ama lowid'yim sanırım. (bunu öğrenmeyi bulamadım ama ilk sunucu seçince log kısmında 0 clients known diyor) Şimdi ben hiç upload yapamıyorum? Gerekli dosyaları açtım ve shared kısmında birsürü dosya listeleniyor paylaşmak için ve 6kb upload veriyom (256 adsl'İm var) Ama hep 0 kb upload olarak gösteriyor. ve 295/297 kaynak olan Linkin Park - Jay-Z albümünü 5kb ile indiyiriyorum. Biraz az değil mi? Şimdi upload'ı nasıl açabilirim? Yardım ederseniz sevinecem...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 high-low id olduğunu öğrenmek için servers kısmına gel, sağdaki bölümde bağlı olduğun sunucnun özellikleri yazar. orada bulabilirsin.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Teşekkür ediyorum freeangel mod olduğu için high id'mişim. He bide firewalla ilgili bi sorun yok modem zatenfirewall'sız ve download yapabiliyorum.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Hımmm peki bu sorunu hallettik diyelim. ANtileech filan varmış mod emuleler için. Şu anda divxplanetten dün çektiğim freeangel modunu kullanıyorum. Bu sorun bende de olur mu(son sürüm sanırım freeangel'ın)? Olursa mecburen normal emuleyi kullanacam.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 freeangel,gokhan modun devamı sekli gibi biseymi?[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet gökhan modun yeni çıkanı. www.divxplanet.com[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 27 Mayıs 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yahu son birkaç gündür anlamadım hiçbir şey indiremiyorum. Netlimiter'da kullanmıyorum upload el verdiğince açıyorum 6k kadar ama yinede sürkeli upload yapıyorum hiç download yapmamaya başladı. Gelde dellenme. İndirmeye başlayınca da 0,3 gibi insanı ağlatan bir hızda 5dk. kadar indirip sonra yine duruyor. P2P mantığını kavramış tek insan ben miyim acaba diye düşünmeye başladım![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 uploadı 6k ya kadar açma ama 1k ile de sınırlama :) 3k downloadı etkilemeyecek sınırda bir limit. ama hala çekmiyosa low-id olabilirsin. ya da ayarlarında birşeyler eksik olabilir.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 peki gokhan moddaki client.met dosyası bunla uyumlumu.o kadar upload yaptırdık ettik. kullanabilirmiyiz?[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Şimdi baktım high id'mişim. Sorun yok gibi şu an. Ama bu anti leech işini kim anlatabilecek acaba? Hakkaten freeangel'ı tanıyabilip blocklayabiliyorlar mı ?[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 cfospeed kullan upload ın download ına etkilemesin böylece daha çok paylaşmış olursun..[signature][hline]The Cure.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 O nedir(cfospeed) tam olarak, acaba açıklayabilecekmisin?[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 cfosspeed[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar