Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule Freeangel


Seregwethrin

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşla eMule freeangel kullanıyorum. Ama lowid'yim sanırım. (bunu öğrenmeyi bulamadım ama ilk sunucu seçince log kısmında 0 clients known diyor)

Şimdi ben hiç upload yapamıyorum? Gerekli dosyaları açtım ve shared kısmında birsürü dosya listeleniyor paylaşmak için ve 6kb upload veriyom (256 adsl'İm var)

Ama hep 0 kb upload olarak gösteriyor. ve 295/297 kaynak olan Linkin Park - Jay-Z albümünü 5kb ile indiyiriyorum. Biraz az değil mi?

Şimdi upload'ı nasıl açabilirim? Yardım ederseniz sevinecem...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hımmm peki bu sorunu hallettik diyelim. ANtileech filan varmış mod emuleler için. Şu anda divxplanetten dün çektiğim freeangel modunu kullanıyorum. Bu sorun bende de olur mu(son sürüm sanırım freeangel'ın)? Olursa mecburen normal emuleyi kullanacam.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu son birkaç gündür anlamadım hiçbir şey indiremiyorum. Netlimiter'da kullanmıyorum upload el verdiğince açıyorum 6k kadar ama yinede sürkeli upload yapıyorum hiç download yapmamaya başladı. Gelde dellenme. İndirmeye başlayınca da 0,3 gibi insanı ağlatan bir hızda 5dk. kadar indirip sonra yine duruyor. P2P mantığını kavramış tek insan ben miyim acaba diye düşünmeye başladım![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...