screamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bu gün Eng. Mat. sınavımda karşıma şöyle bir soru geldi Determine whether the following matrix is diagonalizable over R ; or not ? | -1 -4 4 | | 4 7 -4 | | 4 4 -1 | Sınavda ben burada çift katlı eigenvalue buldum bunun sonucu da burada sonsuz adet eigen vector yazılabilir diyip this system can be diagonalized over R deyim kesip attım Acaba doğru mu ettim ?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. [Bu mesaj screamer tarafından 25 Mayıs 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yannis olmus bence R, reversible'in R'ysa orda (a,b) (-1,-4) olabiliyo ama (-4,-1) olamiyo. onun icin R gecerli diil. R olabilmesi icin -1,7,-1 cizgisine bagli simetrik olmasi gerekiyodu sayilarin...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 R orda Real kökleri temsil ediyor yani imajinerse soruaya devam etme ( nedense ) , Real sa devam et diyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 lamda=L diycem. (L^3) - (5L^2) +(3L) +(265) denklemini cozuyoruz. L 3 farkli deger aliyorsa diagonable, daha az veya daha cok deger aliyorsa not diagonable diyoruz. ugrasamadim simdi denklemi cozmekle.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben bunu 2. sınıfta mühendislikte matematik dersinde görmüştüm ama unutmuşum eheh[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Anaa benim bi hafta sonra lineer finalim var bi kelime bile anlamadım calısmaya basliym bari. *Lineer kitabını acar okumaya baslar*[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar