Gawain Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bu sözlüğün içeriğini deiştirseler belki daha faydalı olur ne dersiniz arkadaşlar benle aynı görüşte olanlar varmı bilmiyorum ama Mesela farklı bişiler olsa olmasmı yane deişik konular felan ...[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuca sınırlandırılmamış bi sözlük var zaten.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Adiemus, 17 June 2003 11:53 tarihinde demiş ki: Konuca sınırlandırılmamış bi sözlük var zaten.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal onu biliyorum bize yani paticiğe ait bişilerden bahsediyom ben :) ok[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Özgün olmaz, özentilik olur derim ben de.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 saçmalama bence eğer o özenti olursa içinde bulunduğumuz forumda özenti olmazmı sence ne dersin ?[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel yapacaklarını sanmıyorum ama sadece uo değil diğer oyunlar için de yapılabilir.[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 o da olabilir ultimayla kısıtlı kalmasın bence yane ...[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 olmaz bence ordada yazıyoz burdada ne farkeder ki bence ayıp olmaz belkide sevinirler yane :)[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 mmorpglerle ilgili olması mantık olarak yatkın ( ama böyle bişey düşünülmüyo şu anda adminler arasında ) ama genel bi sözlük asla olmaz[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar