Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 magic oynanmaya devam etti tabii ki :) arada 1 t2 constructed, biri ankarada olmak uzere 2 prerelease ve haftalik draftlar yapildi. forum gibi bir haberlesme aracinin olmamasindan dolayi duzenlenen turnuvalarda katilim istenilen cumulative artisi gostermemis olsa da, en azindan azalmadi diyebiliriz sanirim. bu haberlesme problemini ortadan kaldirmak icin calisan bir cok kisi oldu, baska bir sitenin forumundan, yeni forum sitesi kurmaya kadar hemen hersey denendi; tabii ki ortaklasa birseyler olusturmak adina tam bir birliktelik saglanamadi (gordugum kadariyla) bence insanlara daha fazla uyelik aldirip, activation link tiklatmaktansa bu forum altinda kalinmasi daha mantikli olacaktir. haftasonu 2. saviors prerelease inde gorusmek uzere ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 En sonunda acildi. Nihayet adam gibi herkesin haberinin olabilecegi organizasyonlar duzenleyebilecegiz. Uzun suredir planladigimiz extended turnuvayi da gerceklestirebilecegiz :)[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Haluk, Constructed turnuva yapılamamasının sebebi benim İstanbul'da olmamam aslında. İşleri Levon'a bırakınca adam milleti kandırıp drafta çekiyor :) Şubat'tan önce "yok abi T2 oynanmaz, kimsede kart yok" deniliyordu; ondan sonra 3428903 tane RAFF geldi turnuvaya. Bir laf vardır, Netice kispetten görününce müptelâsı Bağdat'tan gelirmiş*. constructed yapmaya niyetli olsanız dumanla bile haberleşirsiniz gerekirse. Bahanesi yok yani. Hey, Levon! Duyuyor musun? :) *:Sözü biraz kibarlaştırdım. Özgününün bu olmadığını biliyorum.[signature][hline]Berkin Bozdoğan The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules - Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 [Bu mesaj DeadS0uL tarafından 27 Mayıs 2005 07:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bayadır oynayamıyorum, tabi özledim feci şekilde ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar