Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-Mule'da Low ID


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayes ADSL modemle (Ethernet bağlantılı routerlı) emule'a bağlandığımda sürekli Low ID alıyorum. Firewallu kapatınca sunucuların hepsi "ölü" görünüyor.
Bir arkadaşım proxy ayarlarıyla alakalı olduğunu söyledi.

Modemimin IP numarası 10.0.0.2 , bilgisayarıma da 10.0.0.3 vermiş. Kırık dökük bilgiyle bişeyler yapmaya çalıştım olmadı. Çoğunlukla web bağlantısını toptan kaybediyorum.

Yardımcı olabilecek olan var mı?
Mesaj tarihi:
dynamick yazmış bir şeyler, modem hayes olmadığı için bir şey söyleyemicem, x4 falan olsaydı blackchaos un yazısı vardı son sayfasında

link[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
önce ilgili portlarını aç daha sonra gökhanmod diye bişi var onu indir pcne bayağı işe yarıyor. Bende eskiden low id alıyordum ama artık emule çoştukça çoşuyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
said:
senko, 26 Mayıs 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
önce ilgili portlarını aç

bunu tam anlayamadım. "ilgili portlar" hangileri? nerde yazıyor ve nasıl açılıyor?
bi de "gökhanmod" diye bişey yüklersem acaba her emule'a bağlandığımda gökhan arkadaşımızın bilgisayarında external biharddisk olarak gözükür müyüm acaba :)
Mesaj tarihi:
port açma olayı neredeyse her modem için farklı oluyor nasıl ayarlayacağını bilemiyecem. Fakat gökhanmod emulenin bağlandığı porttan bağlanmıyor (yanılmıyorsam 4661 den bağlanıyordu).
bu gökhanmod denilen şey için emulenin ayarlanmış optimize edilmiş hali denebilir. bayağı bir adam kullanıyor. o yüzden güvenlikle ilgili ekstaradan bir problem çıkacağını zannetmiyorum.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:


Modeminde firewall veya nat gibi ayarlar varsa oralara bak, eger Zyxel filan gibi kaliteli bir modemin varsa oncelikle WAN to LAN routing'i de acman gerekebilir.

command line'a dusup ipconfig /all diyerek local ip adresini ogrendikten sonra ayarladigin portu local ip adresine firewall'dan ya da nat'den yonlendirebilirsin, eger israrla senden port araligi istiyorsa iki text box'a da ayni portu yazarak isi gorebilirsin.

dom 'gunn ekolu yaptim' inic

[Bu mesaj dom tarafından 26 Mayıs 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Gunn, 26 Mayıs 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
Yardımcı olabilecek olan var mı?


Şimdi şöyle dün Bursa'daydım.
Arkadaşta kalıyordum.
256 ADSL vardı evde.
2 arkadaş 2 bilgisayar, routerla hallediyorlar bağlantı hedesini.
Ilginç bir şekilde e-mule kullanmak istedi arkadaşım.
Gösterdim işte haxx0rlenmişlerini, hilelilerini, çakmalarını, yan sanayilerini, indirdik.
Bağlanmıyor, baktım bir firewall yok.
Router var dimi dedim, gösterdi.
Dedim firewall'u var mı, var.
Kapat, kapatınca bağlantı yavaşlıyor dedi, ve kapatır kapatmaz bağlantı neredeyse slow-moe speed'e yaklaştı sonrada koptu.

Bu common bir problem sanırsam =/.

______
Çözüme gelirsek, varsa makinandaki firewall'a ve router'daki firewall'a e-mule'un portlarını açmasını söyleyeceksin her daim.Hangi portlar dersen emule project'te yazıyordur mutlaka.

[signature][hline]g3nk.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 27 Mayıs 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dom hastanım onu belirteyim öncelikle :)

seninle bi özel konuşalım şu meseleyi. sen böyle screenshotlar falan vermişsin iyi bi gence benziyosun :)

bi ara bi online help ver bana, o zamana kadar ben de bozmaya çalışayım modemimi
×
×
  • Yeni Oluştur...