Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Beyler serbest calışma yapıcagız.Bana bir boyanmamıs resım lazım.Tek renk çalışması var.Sırf kırmızı boyuyacagım.Tavsiye resim sunabilirmisiniz ?Kolay olsun lütfen :)[signature][hline]Warcraft III - Frozen Thorne Caglarus Td Creator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Herkese teşekkür ediyorum.Bi sürü resim yollamıssınız hangisini secsem diye kafayı yedım.Googledan kolay bir resim buldum.[signature][hline]Warcraft III - Frozen Thorne Caglarus Td Creator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 post mu kasıon ?[signature][hline]Warcraft III - Frozen Thorne Caglarus Td Creator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yoo, eger etrafa baksaydın veya paticik bölümüne bi göz atsaydın arada bir bu boş mesajın sebebini anlardır. Neyse, ben tekrar yazıyım orda yazması gerekenleri. Acıkcası mesajda tam olarak ne istediğini anlamadım, anladığım kadarıylada ne kendi elimden cıkan nede başka bırısının yaptığı bi calışmayı sana sunmak istemedim. Ayrıca tabiki google da daha hızlı görsel bulursun, kendileri dunyanın en etkili imaj arama motoruna sahiptir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar