Noyanh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 abi wow a falan satanları geri almayak :) kanaaatındayım ben .. hani su devvo .. vampirr bozuntusuuu .. falan :P olmas ki bole seyh kardesim pvp gelcek yok bis coh oynamak istioz die gelip server i işgal etcek ler heu (gerci bende aldım wow ama daha coh oynamaktan char bile acamadim:P ) [Bu mesaj Noyanh tarafından 22 Şubat 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ''Devvo , CrayTotem , Akinoki Sita , Razean , Ak Korsan , Pyhenn'' olaraktan WoW oynuyo bulunmaktayız... Hep beraberiz mutluyuz.. Cohu azda lsa özlüyoruz ama bastırıcak kadar mutluyuz... Sende gel dahada mutlu olalim.. Keyzarida , Adasuyuda kandirdikmi eski ''COH GRALLARI'' yeni ''WOW GRALLARI'' olur..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 22 Şubat 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Hadi yalan söylemiyim pekte özleyen yok =P Ama bi ara özleriz söz...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Resimlere baktımda.. Ben azıcık özlemişim kabul..Çok az..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Zorba Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Hadi kabul edin; Az once ss leri gordum oyunun. (wow) Karanlik ve de CoH ile kiyaslayinca hakkaten kotu. Tek guzel yani sanirim PvP yaparken hele de buyuk bir grupsaniz cok zevk aliyorsunuz. Hepsi bu... Nerde paylasim nerde ortak hareket :))) CoH a donun CoH aaaa :))) Saka bi yana sadece 3-4 SG eski uyesi ile oynadigim zamanlari ariyorum. SG de uzun zamandir 5 hero goremedik. Sanirim en son da Noyan'i kaybettik. O kadar da ugrastik halbuki lvl alsin diye :) Herneyse kalan saglar SG dedir, gidenin de yolu acik ola.
Noyanh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 beni kaybetmedinizz yaa .. okul fecii bastırdı abi bu hafta .. kafamı kaldıramıom kitaptan ..:)
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Koskocaman dünya... Binlerce kıyafet.. Yüzlerce template.. Milyonlarca Farklı mob... Sayılmıycak kadar quest... Sıkılmayız... teklif war..Israrda war.. =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
sirplayA Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Devvo 1 ara wow yalan diyordu EQ2 diye tutturdu patlican simdide wow'ami basladi, ?[signature][hline]Mrt
Zorba Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Nereye kadar? Elbet bir gun doneceksiniz :D PvP de geliyor... Ne olacak o kadar dunya, mal mulk, san, sohret :P Ha bide su "Israr war..." sekli WAR mi VAR mi? :P Saglicakla[signature][hline]Bosh degilim, bosh ta degilim, bosh tada degilim CoH; YILDIRIM - AR Blaster - Hero of the City Zalim - Lvl 42 - Peacebringer Top - Rock - Lvl 8 - Earth Controller
_Carmella_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Selamlar Coh a gelin guzel kardesler yanlizlik cekmiyelim :) wow a kaptirmayin hep Saygilar[signature][hline]TL den 000000 (alti sıfır atildi) ama tarihten hiç bir zaman 6-0 atilamaz 100 yüzüncü yili 10-0 gibi bir hediye ile gibi kutlamak istiyoruz Republic of Fenerbahçe Pitx Scrapper(50 olucak :) Lord Deli Kadir (Calisma asamasinda) Highway (Nasip se Warshade imizide kasacaz)
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ehu actııgım topiğe bak .. :) şimdi bende deliler gbi wow oynuorum .. serkan su topiği silsen :)
sirplayA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Baba wow oynuyonda CoH'ada pvp gelicekmis :) nasil olucak.Hizlanalim biraz ya[signature][hline]Mrt
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Geldi ki çoktan PvP... Ama bana sorarsanız çok da başarılı değil. 1on1 larda süpriz olmuyor. AT'lere bakıp kimin galip geleceğini söyleyebiliyorsun. Kalabalık savaşlarda da, Phase shift/inviz/stealth pusu kurma, denk getirdinmi novagillerden bişey patlatma tüm ekibi yatırma düzeni hakim. Oyun son paketle epey kalite kazandı ama. Özellikle takım arama penceresi çok güzel oldu. Ne istediğini yazıyorsun direk, SSG'ler arası koalasyon çok cici oldu. Küçük SG'ler eridi, DEV SG'ler dönemi var artık.. Şu anda oyunun en büyük sorunu fire tanker/dreck mision leachleri. Çok zarar verdi oyun dinamiklerine. Eski wolf mission dönemi bu kadar değildi. 40+ levellarda bile her 45 dakikada bir level mümkün, buna çözüm bulunmalı bence.[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50!!(nihayet) Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L38 TRT 3 Natural Tanker: invuln/Mace L18
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 özellikle iyi fire tankerler hedliyorsa dreck mish gerçekten çok "hızlı". elbet bi çaresini bulur devler bunada... en kolay yol... exp alma aralığını 10 leveldan 4 level indirmek. HİÇ kimse +10 hero alamaz tek başına..[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Öne çıkan mesajlar