Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fbm yaz tatili çalışma kitaplarının kapak resimleri?!

MoRRiS

Öne çıkan mesajlar

Dün öys korkusuyla yaptıkları 2. düzey belirleme sınavından çıktım çıkışta elime üç tane kitap tutuşturdular baktım yaz tatilinde çözmemiz umuduyla matematik fen ve türkçe olarak üç test kitapçığı hazırlamışlar.. Eve gelince şu kitaplara bi bakayım dedim ki kapaklarındaki resimler hemen dikkatimi çekti ve Rezaleti anlatayım: Matematik kitabının kapağında bi kumsalda çadır kurmuş ateş yakmış iki kişi çömelmiş konuşuyorlar kızın kafasına yukarıdan fbm matematik soru bankası kitabı düşüyor! sonra fen kitapçığının kapağında yılmaz morgül kılıklı bi herife yaka bağır açık bi gömlek giydirmişler size doğru gelen bi botun önünde dikilmiş elinde fbm fizik soru bankası kitabını sizin gözünüze soka soka yaklaşıyor.. Türkçe kitapçığında ise bir dalgıç suyun dibinde çömelmiş elinde ki bi plakaya karacaoğlanın "güzel ne güzel olmuşsun görülmeyi görülmeyi siyah zülfün halkalanmış" yazıyor. Tam bi rezalet yani ne yapmaya çalışıyor bunlar son kalan yaz tatilimizi de derslere boğmamızı mı (onlara göre hem eğlenip hem çalışmalıyız) kabuslarda görülecek kapaklar hazırlamışlar acaba kimin fikri bu? Birisi "hadi şu resimlere derslerle ilgili bişeyler de katalım ne güzel çocukları motive ederiz" gibi bişeyler mi demiş acaba...[hline]Ölüyorum tanrım
Bu da oldu işte.
Her ölüm erken ölümdür
Biliyorum tanrım.
Ama, ayrıca, aldığın şu hayat
Fena değildir...
Üstü kalsın...
Sosyal ağlarda paylaş

hı evet ama o kadar kötü editlemişler ki resmi, önde kanoya binen adam aynı zamanda bottaki beyazlı adam ;)[hline]Ölüyorum tanrım
Bu da oldu işte.
Her ölüm erken ölümdür
Biliyorum tanrım.
Fena değildir...
Üstü kalsın...
Sosyal ağlarda paylaş

ehehehe siz daha birşey görmediniz
öyle kapak resimleriyle karşılaşacaksınız ki gülsem mi ağlasam mı diyeceksiniz :)

ama yine de fbm :)[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi!
Tek rakibi gölgesi...

[Bu mesaj THiM tarafından 16 June 2003 09:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende aldım da onları.
üşenirim onları çözmeye ya
çünkü FBM kadar aptal bi dershane yok
çünkü :

-öğrenci psikolojisinden anlamayan bir dershane.
-16.30'a bile 3 saatlik sınav koyabilecek bir dershane.
-okul kapandığından bir gün sonra sınav koyabilen bir dershane..
yazıldık ama hadi bakalım..[hline]valandil ownz j0o!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 16 June 2003 11:25 tarihinde demiş ki:
abi bende aldım da onları.
üşenirim onları çözmeye ya
çünkü FBM kadar aptal bi dershane yok
çünkü :

-öğrenci psikolojisinden anlamayan bir dershane.
-16.30'a bile 3 saatlik sınav koyabilecek bir dershane.
-okul kapandığından bir gün sonra sınav koyabilen bir dershane..
yazıldık ama hadi bakalım..[hline]valandil ownz j0o!

çözmeyeceksen bana verirmisin?[hline]Wasn't it fun? Let's try something else...

Sosyal ağlarda paylaş

zaten mat ve geo aynı kitapta ayrıca sorular öys soruları.. git dersaneye ben dbs girmedim almamıştım de verirler.. Dersaneye gitmiyorsan bile.. zaten dersanede bi dolu adam olacak öğretmenleri kursa almış olmaları lazım onlarada öys kastıracaklar.. Zaten öys gelmezse en çok fbm nin içinde patlayacak.. Tek korkumun kaynağıda fbm zaten onun dışında nereye baksam hangi haberi izlesem okusam kiminle konuşsam öss dewam.. ama bu fbm niye bu kadar kasıyor? demek ki adamların bir bildiği war bende bundan tırsıyorum..[hline]Ölüyorum tanrım
Bu da oldu işte.
Her ölüm erken ölümdür
Biliyorum tanrım.
Fena değildir...
Üstü kalsın...
Sosyal ağlarda paylaş

ya gitsem alırım kadıköy birinci şubede müdür canciğer kuzu sarması zaten geçen sene bana kitap falan verdi saolsun da şimdi yüzsüzlük olurr sen sınavı kazanmamışmıydın der bende bir kere daha girecem diyemem döver wallah onu bırak anneme şikayet eder :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...