Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Makinamın internet ayarlarıyla oynadım.Simdi hicbirsey download edilmiyor.Dosyaya tıklıyorum altta islem yapıyor ama o kaydet-ac-iptal penceresi gelmiyor.Ama flashget gibi program yukleyince onlardan iniyor.Lutfen yardım edin nasıl duzelicek.Bi ara İnternet Ozelliklerindeki Güvenlik ile oynamıstım.Ama geri eski haline getirdim.Sorun ne soylermisiniz ?[signature][hline]Warcraft III - Frozen Thorne Caglarus Td Creator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hatta su anda dosyaya tıklayınca masaustu klasorunu aciyor .[signature][hline]Warcraft III - Frozen Thorne Caglarus Td Creator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 up[signature][hline]Warcraft III - Frozen Thorne Caglarus Td Creator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 www.getfirefox.com hoşgeldin aramıza... tabii gelirsen..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar