sertur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Lvl 59 priest karakterim. Bu shieldlara ihtiyacım var. Hangi monsterdan düştüğünü belirten olursa çok sevinirim... Teşekkürler
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 tek başına kesebilirmi lvl 59 priest veya lvl 50+ assasin merak ettim?
sertur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bende clan üyeleriyle beraber 5-6 defa kestim pot v.s. çıkıyordu. Sanırım yine usanmadan çıkmasını bekleyeceğiz... Teşekkürler cevaplar için
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Scorpion shield estlant shaula ve cz shaula chtin shield cz lesath dan çıkar....[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 shaula'i gorunce efkar basti. 1-2 saat once eslant'ta gordum fakat clandan adam bekledim e$ek gibi. samma'lara solo dalmi$ ben oyle bekledim ve kesti bi herif. drop'da shard'di. sniff.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez (Dru artik yok)
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: BuRiAL_TR, 26 Mayıs 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Scorpion shield estlant shaula ve cz shaula chtin shield cz lesath dan çıkar.... :tup: başka söze gerek yoktur... Shaula lesath tan daha kolay bi yaratıktır. Eslantta çölde lamentationların orda ve dts de dark marelerin orada çıkar. (Spawn yerleri SQ ile aynıdır)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sitesinde de yazıyor bu tür şeyler birazcıkta araştırsanız belki istediginizden fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
sertur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Tavsiyeler için tekrar herkese teşekkürler. Siteye de daha dikkatli bakacağım...
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kardeş chitin shild estalnd trol berserker dende çıkar!! (arakdaşa çıktı sattı 400mmile)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: KoRn3RoTh, 27 Mayıs 2005 09:09 tarihinde demiş ki: kardeş chitin shild estalnd trol berserker dende çıkar!! (arakdaşa çıktı sattı 400mmile) oha helal!!!![signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bersekerden cs düşürdünz helal!!!!![signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Trol Berserkerden her birşey çıkıyo Chitin Shell boot ta cıkarmışlardı[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ne mubarek yaratikmi$ bu berserker, bana da dun ROL du$tu, ustelik 2 defa :P[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez (Dru artik yok)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: oQo, 27 Mayıs 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Trol Berserkerden her birşey çıkıyo Chitin Shell boot ta cıkarmışlardı Shell boots düşer zaten bersekerden cs değil ama kimse gelipte bana bersekerden cs düştü demesin yalan olur çünkü!!!!!!!![signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yemin billah düştü!!!!!!!!!!!!!!! fotosunu çekseydim keşke....... +sheelllde çok çıktı ama ayrıntılı yaratık ve içinden çıkanlar için; http://www.knightonlineworld.com/chest/monster.asp
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 rol da mı berseker dan geldı? la clan ahalısı bundan sorra sadece berseker kesıoz ben anlamm 2* rol ısterım[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yaw chitin shilden tut rolle +shellere kdr çıkıyo darkmareden daha ii
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 la clannnn yuruyun berseker keselım o zmn boss beklemek boşuna yani ?[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Tribula_IV_, 27 Mayıs 2005 14:08 tarihinde demiş ki: rol da mı berseker dan geldı? la clan ahalısı bundan sorra sadece berseker kesıoz ben anlamm 2* rol ısterım ahah yok ya, baktim herkes bi$eyler du$uruyor bende du$ureyim dedim.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez (Dru artik yok)
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ual yanı bole bı konuyu da patlatmadan bırakmayalım dedın ole mı:D[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ne dionuz bi halt anlamadım. Berserkerden ne chitin shieldi ne bilmemnesi? Berserkerden en fazla complete boot düşer? Chitin Siheld düştüyse kesin bi tesadüftür o. Bi kere düşmüştür bi daha düşmez. Aylardır oyundayım bin tane berserker kestim complete boottan daha büyük bişi çıkmadı. Onur yoksa bizmi şanssızız la ?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abıcım konu patlasın patıcık eskı halıne donsun ben berseker kestım şimdi gb dustu:D:D[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 konu zaten patlamış daha neyini patlıcan. Adam cs vs ss nerden çıkar demiş konu berserkerlere uzanmış :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Öne çıkan mesajlar