cutie_boxer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 indirebilecegim link varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 o nekine birazdaha açık yaz belki biliorumdur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutie_boxer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 personel web server asp kodlarını calıştırmaya yarıyor.Bir nevi server yollamadan kendi bilgisayarını server yapıyosun..Normalde windows cd sinde olması gereken bişey ama bazı korsan cd lerde olmayabiliyor bendede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 pws 98 de mi 95 de mi ne vardı eskidi biraz. xp pro cdlerinde IIS olması lazım o da web server. eğer asp yle işin yoksa apache de kurabilirsin php-apache-mysql beraber gelen paketler var.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutie_boxer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 baya bi araştırma yaptım bu konuda son umut burayı denedim.Php iyle işim olsa ah keşke ama baska server programlar asp yi desteklermi acaba bilgisayarımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 dc++ da bulursun[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 IIS de microsoftun, asp destekliyor tabi ki. program ekle kaldır->Add/remove Windows components kısmısından da kurabilirsin. (xp pro için tabi bu söylediğim)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 26 Mayıs 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 microsoftun sitesinde ben bi kere indirmiştim ama lavuklar bir dosya yapıp zipleyeceklerine 40 tane dosya için ayrı ayrı download linki yapmışlar gerisi senin arama yeteneğin ve azmine kalıyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutie_boxer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 dostum tek sorunum şimdi ogrendim kopya cdlerde bu bulunmuyomus...microsoft yapmış yine kıllıgını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hepsnde bulunuyor add remove programs > add remove windows compponets > internet information services herşeyde bulunuyor sadece HOME editionlarda bulunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bazı kopya cdler zipli oluyor, program ekle kaldır işe yaramayabilir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutie_boxer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 aynen dediğin gibi kopya cd lerde pws ozelligi sadece ISS olarak geciyo ama lazım pws (personel web server ) zipli de yok alaalaaaa cıldırcam yok bi yerde deli olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben visual studio cd sinden yüklemiştim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutie_boxer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 acaba .net framework yüklendiği zaman bu sorun ortadan kalkarmı? yada visual studio 2005 işi bitirirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bi sn ya ben anlamadım şimdi. pws yerine IIS kullan? iis pws ile olan işini fazlasıyla görür. ayırca pws xp de yok sadece 98 de mi 95 de mi ne var.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Demeyin Diyosun ama Windows CD'sinde var başka nerede olcacak (98-me) Xp içinse windows bileşenleri ekle kaldır'a geliyorsun ekle kaldır menusunden orada iss ekliyosun budur...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar