Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 MRB Arkadaşlar MMorpg arıyodum bunu buldum screen shootlarına falan baktım baha sağlam bi oyun ama hala beta aşamasında gerçi onceden level dergisinde görmüştüm ben bunu oynicam isteyenler olursa getirtek 5 6 kişi daha iyi olur biraz fiyat düşer sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ahh modaratorlerden bunu oyunlara almasını istiyorum yanlısh yere acmıshım pardon[hline]--------| . (= . | (protect the Cinali) . /| . | ./ | .| . / . | _/. _|. --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 niye donanım bölümü ki?[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 pardon görmemiş adminlerden kimse o yüzden geç oldu taşıma olayı :( neyse hem taşındı hemde up :)[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar