Lagwagon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gerisayımı tkip etmistim ama 2 gun unuttum ve hatırıma geldigi anda bilgisayarıma abanıp hemen paticiki acmak oldu... birda bu kadar ayrı dusmek nasib olmasın insallah:D[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 AMINNN[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben hoşgeldin yazmaya programlamıştım kendimi, bu seferlik amin yazayım. [Bu mesaj forgiver tarafından 26 Mayıs 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
EharD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 amiiinnn[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.