Korlic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ben zaten çok merak ediyordum bu forumu.Bir arkadaşımın önerisiylede bende patiler arasına katıldım.Herkese Merhaba![signature][hline]The Guardian Alıntıla
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hoşgeldin hoşgeldin bi ara birisi sana c/p yapar site hakkında falan bu arkadaşı sevin, koruyun kollayın=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 merhaba:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hoşgeldin! :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Alıntıla
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Aramiza hosgeldin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Alıntıla
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 güç seninle olsun....[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Alıntıla
EharD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hosgeldin..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.