sheref Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 köylerde 18 yaşını geçen aile kurmuyor, sadece evleniyor 2 de çocuk yapıyor sonrsında ailesi ile yaşamaya devam ediyor, örf, adet , töre gibi kavramlar bana ters demek istiyorum, allahtan aileme de ters. bizde yok öle sorunlar fakat olanları görüyrum ve anlayamıyorum....[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Mandooo, 26 Mayıs 2005 19:38 tarihinde demiş ki: amerikanın işi bu bak demedi demeyin... :) oda güzel her şeyin altında bi bit yenii aramak lazım:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
demirbilek2 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: sheref, 27 Mayıs 2005 01:55 tarihinde demiş ki: köylerde 18 yaşını geçen aile kurmuyor, sadece evleniyor 2 de çocuk yapıyor sonrsında ailesi ile yaşamaya devam ediyor, örf, adet , töre gibi kavramlar bana ters demek istiyorum, allahtan aileme de ters. bizde yok öle sorunlar fakat olanları görüyrum ve anlayamıyorum.... Katiliyorum ama, ''neyse ki aileme de ters'' diyerek aslinda ne kadar da bizim cografyanin insani oldugunu gosteriyorsun. Bence bu bize has bir etnik kimlikdir. Bir avrupali, ya da amerikali zaten ailesinin ne dusundugunu onemsemez (boyle bir konuda). 18 yasina geldi mi olay bitmistir (karsilikli). Ama biz onemsiyoruz iste. Ne kadar reddetsek de, hangi kesim olursa olsun bizde ailenin ne dusundugune onem verilir. Dogrudur yanlistir ona bir sey demiyorum ama biz boyleyiz iste. Yani bu da bizim etnik kimligimizin bir parcasi. Ben diyorum ki Turkiye'deki en ''Avrupayi'' hayat tarzi suren adam bile bir batilidan cok cok uzak bir kimlige sahip. Farkli bir etnik kimligimiz var . Oturma-kalkma degil, sigara icme degil, giyim-kusam degil, hatta politik gorus, ideoloji, din meselesi degil bu olay.... Psikolojimiz, felsefemiz cok farkli bizim. yurtdisinda yasayinca bu farklari hemen goruyorsun. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 27 Mayıs 2005 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 demirbilek çok haklısın özellikle amerikada arkadaşının annesi gelip sna beraber olalım mı dediği zaman beyinde bazı şeylerin değerleri gayet net oraya çıkıyor...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 14 yasima kadar etnik cümlesini bi çesit yemek zannederdim :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar