Quatzal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Yaw 1 senedir izmirdeyim.1tane doğru düzgün frpci yok...Aslında ankaradan izmire gelenler izmirde adamda olmadığını söölüolar..:rock:
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben ankaradayım pek bilmem ancak hobbit tayfası duruyorsa onlar vardır.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 İzmirde bildiğim en azdından 6 şar kişilik 4 farklı grup ayrıca izmircon gibi büyük bir organizasyon atlattı bunlar olurken sen neredeydin? Tavsiyem excalibur ve arkasokak taraflarına bir göz atman (alsancak)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Duymamış olayım. Harıl Harıl frp oynuyoruz şu anda. hatta bi cağrı yaptık çok adam geldiği için 2 gruba bölündük. İstersen katılabilirsin. özelden konuşursak daha iyi olur.
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bende varıım :/[signature][hline]gerçek gerçekten gerçek midir?
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Izmirde birsuru grup var. Ayrica Izmircon bu sene cok kotuydu hatta son gunu iptal edildi oynanan mekan yeterince para kazanamadigini dusundugu icin.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 izmirde bi sürü adam vardı, ki bende onlardan biriydim spawn77'nin arkadaşlarından ama eskişehirden gelen transfer teklifini deerlendirdim, eskişehir tayfasına gidiom yani... (üni. için :lol: )[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 walla anlamadıgım su ankaradan biri cikiyor ankarada kimse oynamıyor diyor yıgınla kisi cikiyor ayni sekilde izmirden ben izmirde oturuyorum . Oynayan cok kisi var. Aramayi bildikden sonra bulursun.[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler...
Öne çıkan mesajlar