Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadaşlar bu bölümlerden iş çıkar mı? Ne olabilir bu bölümleri bitirenler?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bankada çalışırsın, stratejik araştırma merkezlerinde çalışırsın (yani think tanklerde), akademisyen olursun, başta Dışişleri Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında ya da dış temsilciliklerde diplomat veya içeride kaymakam veya vali olursun. Başbakanlık Müsteşarlığına girersin, o olmadı içinde AB Koordinasyon Dairesi olan her türlü devlet kuruluşuna girebilirsin. Bak özel sektöre hiç değinmiyorum, bir de oralar var. Devlet sektöründe uzman yardımcısı yani meslek memuru olarak girdiğinde ayda 1.5 milyar maaş ve 3 ayda bir çifte ikramiye alırsın bir de. Kral yani.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Napoleon, 26 Mayıs 2005 10:08 tarihinde demiş ki: Devlet sektöründe uzman yardımcısı yani meslek memuru olarak girdiğinde ayda 1.5 milyar maaş ve 3 ayda bir çifte ikramiye alırsın bir de. Kral yani. ciddi misin! gözlerime inanamadım bu yazdığını görünce :D şimdi şöyle ki ben bu bölümde okumaktayım YTU'de ama bizim bölüm çok yeni olduğu için açıkçası hiç bir şeyden haberim yok, Napoleon'un yazdığını okuyunca (e koskoca Napoleon tabi o bilmeyecek de ben mi bileceğim) daha da bilgisiz olduğumu fark ettim ama bizim bölümün özelliği hani alanda çalışmak istiyorsan o alana doğru kayabilmendir. Gerçi Galatasaray üni.'de daha çok AB üzerine, İstanbul üni.'de de hukuk tabanlı dersler alındığını biliyorum. Okuması bana kalırsa bir hayli zevkli(özellikle çevrenizdeki herkes mühendislik okuyorsa :P ). Ama ben kötü örnek teşkil eden bir öğrenciyim, sadece sivil toplumla bağlantılaırm var şimdilik, bunun haricinde işte iş konusunda pek kötüyüm, "nası olsa yüksek lisansta bol zamanım olacak" diyorum kendi kendime, oysa ki zaman akıp geçiyor. Bence hangi bölümü okursan oku fakat yurtdışı bağlantıları falan olan bir okula git ve hocalarla ilişki kurmaya bak. Bu okul Galatasaray olabilir, Boğaziçi olabilir ve "sağlam" olan özel üniversiteler olabilir. Artık özel okullar devlet okullarına "bin basıyor". Açıkçası ben kendimi pek bir umutsuz hissediyorum son günlerde. bir de şu var bizzat yaşadığım durum, öss okul seçme kağıdını doldururken insan o kadar da seçici olamıyor :( gelen puanına göre sıralıyor işte, en azından benim öyle olmuştu. bu bölümde okuyacaksan bağlantıların olmalı, sivil toplum kuruluşlarıyla, araştırma merkezleriyle... bunları zaten üni.de elde edeceksin. daha soru varsa özelden falan da sorabilirsin.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Balon bir bölüm girmeni tavsiye etmem hele 2001 krizinden sonra özel sektördede iş bulamıyorsun artık...[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Şimdi devletin uzman yardımcısı olarak işe aldıkları için sağladığı imkanların güzel olduğunu söyledim ama İç ve Dışişleri Bakanlıklarında uzman yardımcılığı olmak kolay değil. KPSS'den 70 puan üzerini aldıktan sonra bakanlığın kendi normal ve yabancı dil sınavlarını geçmek, ardından da mülakata girmek gerekiyor. Mülakattan geçmenin en garanti yolu ise malum torpil. Hepsinden geçince ancak meslek memuru olarak işe başlanabiliyor. Bir de bu sınavlara girebilmek için 30 yaşından küçük olmak gerekiyor ve maksimum 3 kere Bakanlıkların sınavlarına girilebiliyor.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 evet torpil her şey... :([signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 turkiyede yasamak istyorum diyorsan elinde su andakinden fazlasi olmayacaktir gibi. torpil hersey cunku.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar