Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X files

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar bu muhtesem dizinin dvd seti cıkmıs hatta baya oldu Fakat gailba bu sene türkiyeye geliyormus istihbarat ajansim öle dedi :P

evet cocoukken izledigim bu 926 bölümlük diziyi artik dvd olarak tekrar izleyebilcegiz ben sahsen cok buyuk mutluluk duyuyorum.. ya siz :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Bende mutluyum bir x-files fanatigi olarak, yanliz bir season'in 100 küsür € edecegini düsünürsek bir o kadarda mutsuz oluyorum. Hadi e-bayde 80'lere satiliyor. 9x80=720 €... *Agzi sulanir*
Bu arada bir season'da ortalama 25 bölüm var. 9 season'dan yaklasik 225 bölüm eder. Yanlisimmi var yoksa?[signature][hline]"These tears we cry
Are falling rain
For all the lies you told us
The hurt, the blame!
And we will weep to be so alone
We are lost
We can never go home"
-Gollum's Song
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda bütün episode lari izlemis bi adam oalrak size 912 bölüm oldungunu söleyebilrim winamp dan izleyyebilrisiniz eger net hızınız yeterliyseki benim yetiyo cidden hayatimda bu kadar güzel bir film bi konu yada bi dizi her neyse görmedim helal olsun cris carter a :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

valla asagi yukari tüm bölümlerini bildigimden daha 200 lere anca gelmistir diyebilirm haftada bi kere verdigini düsünürsek coooook var daha insan cogaltir su süreyi eskidne ne güzel her gece 12 de veriyodu hastasiydim simdi ehh[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...