Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Evet arkadaslar bu muhtesem dizinin dvd seti cıkmıs hatta baya oldu Fakat gailba bu sene türkiyeye geliyormus istihbarat ajansim öle dedi :P evet cocoukken izledigim bu 926 bölümlük diziyi artik dvd olarak tekrar izleyebilcegiz ben sahsen cok buyuk mutluluk duyuyorum.. ya siz :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bende mutluyum bir x-files fanatigi olarak, yanliz bir season'in 100 küsür € edecegini düsünürsek bir o kadarda mutsuz oluyorum. Hadi e-bayde 80'lere satiliyor. 9x80=720 €... *Agzi sulanir* Bu arada bir season'da ortalama 25 bölüm var. 9 season'dan yaklasik 225 bölüm eder. Yanlisimmi var yoksa?[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 aslinda bütün episode lari izlemis bi adam oalrak size 912 bölüm oldungunu söleyebilrim winamp dan izleyyebilrisiniz eger net hızınız yeterliyseki benim yetiyo cidden hayatimda bu kadar güzel bir film bi konu yada bi dizi her neyse görmedim helal olsun cris carter a :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Cnbc-e de pazar akşamları veriyo hala.Kaçıncı sezon ki o acaba ? =][signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 valla asagi yukari tüm bölümlerini bildigimden daha 200 lere anca gelmistir diyebilirm haftada bi kere verdigini düsünürsek coooook var daha insan cogaltir su süreyi eskidne ne güzel her gece 12 de veriyodu hastasiydim simdi ehh[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar