KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paticik kapalıyken Ippo serettim arkadaşlar... Harikaydı! Boyna boks maçı, komedi... Hem güldüm, hem heyecanlandım... Aklımın ucundan bile geçmezken boks mu örensem na'psam diye düşündüm... Aynanın karşısında artistik hareketleri bile denedim... Yaw öle bi anime ki, ciddiye alıp çalışsa insan Ippo'yla beraber (kahramanımız) boksör olur allama. Süper açıklamalar, psikolojik ve biyolojik tespitler var... Kitap gibi vallak. Yazın mutlaka seyredin.. 76 Bölüm... 2 tane de moviesi var... Biri ova...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bunun da konuyu acicaktim bak unutmusum :) boks sevmeyen bi insan olarak izledim, ve superdi :) direk eglenceliydi ,devamida gelebilirdi diye dusunuyor insan. arkadas bunu izledikten sonra ebay uzerinden bir speed ball aldi kendine :) arada odasina gidip takiliyorum bende hehe ,eglenceli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hadi ya artık bunu da izlerim zaten hayatım anşme oldu anasını satayım[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 çok duydum ama indirmeye çok üşendim ark. sen bana bi özele msj atsana belki takas yaparıs[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madhal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Matrak ve guzel bi anime. Herkese tavsiye Animeyi bitirenler mangaya baslasın. Herhalde bi 20 bolumluk kadar daha ilerledi. Aoki nin de bi OVA sı cıkar yakında umarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar