karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 arkadaşlar şöle TÜRKÇE melankolik şarkılar arama çabasındayım ama hiç bulamıyorum örnek verecek olursak : R.ElRoman - Sürgün , gece yolcuları veya keremcem gibi herneyse aslında aradığım bi şarkı var kim söylüyor mrk ediyorum.. Ateş oldum su oldum böle ... devamını bilmiyorum :D[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ahh be Frp'em .. Sendemi Melankoliye girdin .. :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bide yere indim toprak oldum dior..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: RaVena, 26 Mayıs 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Ahh be Frp'em .. Sendemi Melankoliye girdin .. :( ben hep ordayım...benim hayatım melankolik aslında realda hiç belli etmem ama bilgle baş başa kalınca işte..aaaaahh ahhh..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Gerçi sana sölüyorum ama Benimde Durumum aynı .. Gece Yolcularının şarkıları güzel ... Bu Arada Orc-lord a bi pm at istiosan onda var baya şarkı :) ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 girse msne soracamda.. olay o değil melankolik şarkı aratıyorum patide bir tane yok adamlar hep metal melankolik vermişler ben daha bi slow,daha bi baby face istiyorum.. metal melankolik nereye kdr olabilirki ? bide ben türkçe istiyorum ya böle bi mor ve ötesi,bi rafet el rowoman (çok ince espridir) , bir mansur ark(:P) gibin..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 [signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar