Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir k1z arkadas okuldan ben cozemedim siz cozmeme yardim edermisiniz?

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar en bastan basliorum hizli gelicem
Hazirlikta tanistim bu k1zla ad1 gökçen.Simdi o zamanlar bu arkadasimiz ole icine kapanik bole damaklik takan kendine bakmayan saclari taramdan gelen bi arkadasimizdi.Gerci ben sohbet ediodum ama yani o gözle bakamioduk cunku kendini begenmiodu.Sonra ne oldu lise-1 geldi bu arkadasimiz guzellesti ama benim icin arkadas hala.Sonra zaten arkadasligimiz cok iyi ken ben hoslanmaya basladim ne olduysa oldu teklif ettim.Hep bana bakiodu bakip bakip gülüodu vs vs sonunda ettim.Saçmalama arkadsiz dedi.Lise-2 ye geldik arkadasligimiz devam etti simdi ben ona hediyeler almaya basladim bu aralar seni seviorum tugrulcum dedi bi keresinde gecen gun de arkadas sordu nie bu sinifa geliosun devamli die o da cunku ben tugrul u seviorum (beni) dedi ve iceri gitti simdi ciddi mi anlamadim yine ates olmayan yerden duman cikmaz hesabi neyse gecen haftasonu aksam ole disari ciktim bu arkadasimiz da vardi ve sohbet ettik derken bu kayboldu.Neyse baskalariyla takilmis falan yani sonra bugun de mesela okul cikisi dolu servis var o bana servisten bakiodu ben bakinca hemen el salladi yani anlamadim hoslanio mu yoksa ne oluyor anlamior ben çözemedim lütfen yardim edin

tesekkür ederim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

.asak geçiyor olabilir..ama olmayadabilir.kızları anlamak zor...
eğer istiyosa onun oturup kendini anlatması lazım.senin çözmene gerek kalamayacak kadar...(benim fikrim bu, he bazı kızlar vardır sana ipucu verir sen çözmeye çalışırsın acı çektirir çektiriren sonunda ona ulaşırsın...-zevkmi alıyolar ne anlamıyorum bende-)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
www.myuo.org
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 28 Şubat 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
bi daha teklif et olay çözülür.

sence olay çözülürmü ya kabul etmezse kaybetmek istemiorum onu :([signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 28 Şubat 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 28 Şubat 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
bi daha teklif et olay çözülür.

sence olay çözülürmü ya kabul etmezse kaybetmek istemiorum onu :(

ya kaybedeceksin ya da hiç kazanamicaksın.
ya da mutlu son.bence söylemelisin.
milyonlarca genç aşkını söylemediği için sap geziyor bu dünyada :P
Sosyal ağlarda paylaş

simdi gökçen
-bi dakka gelirmisin
-tamam noldu?
-ya gökçen bunu söylemek zorunday1m çünkü içime atip bole bekelyemem bir sonuç ç1kmaz-
-tugrul ne diyosun acik konus
-Gökçen,senden cok hoslaniyorum benimle cikarmisin?
-hmmm ama tugrulcum biz arkadasiz yani olmaz
-:(:(:(:( peki tesekkur ederim o zaman arkadasligimiz devam etsin

bakin olayi direk buraya yaziorum %99 böle olur[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

anliyorum da cesaret bulamiorum insanin kendine özgüveni 0 olunca sorun olusturuyor.Bi kere ettim kabul etmedi yine kabul etmez gibi geior rezil olucam kiza dalga geçicek benle korkuyorum.Hiç daha beni kabul eden ç1kmad1.Yani yazdigimi bi okuyun ya dedimki mesela beni bazen hic umursamior dedim yani iyi bakin[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

yazına gerekli yerlere virgül koy, o kızı sana ayarlıcam.

Birşey söyleme, teke tek buluşmaya özen göster. Beklentilerin olmasın, ilişkiler bir teklif veya resmi sözcükle başlayacak diye birşey yok. Oluruna bırakmak dediğimiz...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

[Bu mesaj harvester tarafından 28 Şubat 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Damardan gir şok olsun kız hehe, uzatma konuşmayı.

- GÖKÇEN, HEMEN GEL BURAYA! ÇABUK SÖYLE, 1 SANİYEN VAR SENİ ÇOK SEVİYORUM BENLE ÇIKMAK İSTEMİYOR OLABİLMEZ MİSİN? EVET Mİ HAYİR Mİ? CEVAP VERMEZSEN EVET SAYICAM!

Kız cevap verse bile kafadan birşey sıkacağı için 50% ihtimalle olur bu iş.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Şubat 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence en güzeli senden hoşlanıyorum olabilir alternatif olarak inglizce biliyorsa would you be my girl dersin öper bitirirsin, veyahut ilişkimizin durumunu biraz ilerletmeye ne dersin vs vs...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 28 Şubat 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...