Solar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Acayip lightning almak istiyorum ama o zaman kalan skiller cok ezik oluyor. Su force sense ranged speed ,ranged accuracy, melee speed yapisti kaldi resmen. Bi turlu karar veremiyorum. Lightning aldimmi template cok ezik olacak. Force run almiyim diyordum ama su ana kadar bh la pesine dustugum bircok jedi forcerunla kacip kurtulduki,edindigim deneyimler sonucu en azindan forcerun1 sart oldu. Geriye defans kaliyorki forcearmor almak istemiyorum cunku rezalet otesi birsey. 4004 defence alsam geriye skill kalmiyor. Son durum olarak lightningsiz; master ls,3004heal, 4002enhance,4004 defence veya lightningli, master ls,3004heal, 4000 powers,4402 enhance oluyor. Jedi arkadaslarin deneyimlerinden yararlanmak istiyorum.Pesimden gang squadlar geldigi icin hangi template ideal sizce. yardim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 master enhancer[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Birinci defansmı offens mi oynamak istiyorsun ? ikincisi 4xxx lightning ile çok mis geçersin, arada kaybettiğin delayle yatı verirsin, 3xxx4 healingde yeterli ama bazen kurtarmaz seni neden ? çünkü healing delayi 8 sn sürüyor yani 2 ya da 3 barının birden indiğini düşün nasıl kurtacaksın kendini ? iki barı birden heal etmen 16 sn sürecek, o geçen sürede sen hiç bir şekilde vuramıyorsun ve sonuç ölüsün o yüzden sana tavsiyem 4xx4 healingi kesinlikle almalısın. tek master ve karşık temp hem force regenden hemde max force dan kaybına neden olacak, çift masterlı bir jedide 7000-8000 arası ve 70 in üzerinde regeni olacakken sende 5500-700 arası ve 60 civarında bir regenin olacak ki force un tık diye bitmesine neden olacaktır, ben kızartma yapmak istiyorum diyorsan master powerı alacaksın, tek bir defansı var oda area indimitade ki bana göre yeterli sayılır çünkü benim oyun oynama şeklim tamamen offensive yöndedir :D (master power olacağım anlamına geliyor :D ) gerisi sana kalmış :D[signature][hline]Callawey Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 faki sevdim seni walla ne yalan soleyim en iyi savunma saldiridir (denis rodman)[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 master power saldiriya yonelik bi karakter deigildir simidilik malesef soe heal kisminda lightlara gectigi kiyagi darklara power ile iade etmemistir o yuzden master power iken ben ole dalarim uzerim diosan dene ama bence seni uzerler. sebep 1 power tree sinde kullanacagin tum forcelarin force costlari o kadar yuksektirki zaten bi sure sonra kendini oldurmus olacaksin. force un bitecek jedinin force u bittigi zaman onu meatlump olarak dusunebilirsin. sebep 2 master ls olmus bi adam stundan %25 dizzy den %10 dmg ve blinddanda yuzdesini bilmedigim kadar acc. dusurur(jediye islemez blind :)). sonucta intim 2 ile ortalama %45 ti sanirim dmg usurebilirsin ama master saber yada 4 kutuda alinan tum specialler ayni anda dizzy stun ve blind eder en kotu ihtimalle %35 dmg dusurmus olursun ve bu spec in her tekrarlanisinda yenilenir. %10 icin degmez i hele hele force costtan hic bahsetmeyelim. sebep 3 master saber yapmadigini dusunemiyorum zaten hem playerlar hemde dier jediler kutur kutur cizerler. filmlerdende hatirlayalim obi derki anakin e saber senin hayatindir onu yanindan ayirma ne pahasina olursa olsun. oyundada ayni kural gecerlidir saberin ne kadar iyiyse sende o kadar iyi olursun skiller+ statlar. sonucta mls ve mfw yaptin dielim geriye alabilecegin bi heal kalmis ki arkadasimin yukardaki tespiti cok dogru. 4004 yoksa eger kendini pek guvende hissetmemeni tavsiye ederim. simdi buradan analiz edelim dielimki master force wielder yaptin neden vazgectin. zor durumdayken artik giyebilecegin bi force armorun yok %45, uzerine birden fazla jedi daldi yada kalabalik bi grupla karsilastin kazanamicaksin. ama artik senin kendini toparlayabilmek icin uzaklasmani saglicak bir fr 2 ( min )sende yok. öldun. catismadan uzaklastin holoyuda kullandin ama hala force acigin var onlar tekrar gelene kadar forcu doldurabilecegim bi meditasyonun yok, her ne kadar cok ise yaramasada state resistin yok ki zabraksan %35 e sahipsin demektir. kavgada 1 vurus fazladan ayakta kalmak herseyi degistirebilir keza. diger oyuncaklari saymiyorum yazi cok uzun tutar. umarim cu ile soz verdikleri degisikligi yaparlar gercekten, master force wielder duzelir costlar duser ve baska yere kaydirilan ozellikleri geri gelir. ama o zamana kadar force power dedigimiz template bir saldiri karakteri degil grup ici onemli bi karakterdir. (5-6 kisilik bi grup tabi 2 kisilik 3 kisilik deil) grupta cok is cikarir ama azinlikta kaldiysan hic bisi yapamaz o yuzden bana kalirsa o defansiv bir char olur derim. karisik templateler jedi icin avantaj degildir en onemli sey force powerdir ve onu nasi idareli kullanabildigindir. gerisi herkeste var zaten. muhtemelen yanlis hatirliyorumdur ama intim 2 icin fc 600 falandi herhal ilk zamanlar muhtemelen su anda oledir. 60 sn bir intim icin 600fc harciyacaksin oysaki her jedide bulunan saber %35 olarak sn 1 bunu yeniliyor fc de 50 80 arasi bisidir herhal. mind trick doru durust dmg vermez hedefi stun eder, bakiniz bi ustteki saber ile ilgili aciklama . pet kontrollerini salla zaten oyun olsun die koymuslar canin sikilirsa oynarsin die, geriye lightining kaliyo koca power treesinde ise yarayacak 2 ci sey, normal playerlara islemez keza armorlarda lightining resist var(type electric muhtemelen degismemisdir hala). llc ile bile daha iyi dmg koyuyolar ole soliim. geriye jedi duelleri kaldi ondada rakibi yerde yakalarsan (kd) ve atarsan 2k dmg koyabilirsin ama sole bi baktigimizda bufflarla 4k ya yakin hamla dolasan insanlara 2 k dmg yemek uzucu bisi yapmaz keza 1 healde 1500 basar kendine 2 ciye ayaga kalkar. choke falan vardi sanirim ona hic girmiyorum choke ile corsec troop bile olduremezsin adam yicekde sonada dot licak falanda filan bundan buyukde yalan gormedim. power treesinde force costlar haricinde en buyuk problerden biride accuracy dir ki ona da girmeye gerek yok bi kullandigini bi daha kullanana kadar ati alan uskudari gecer. ozet: dark olan bizler hepimiz force master olmak isterdik ama soe bize bunu yasakladi :) kisacasi force tree si acc ile costlari degismedigi surece grupta arkada kalip support class olarak oynayabilir. elimden geldigince fikrimi yansitmaya calisitim. keza jk yolu uzun ve acili bi grind o yuzden keyif alacagin bisiler bulup cikartman icin bi tez de benden olsun dedim. tabi en onemli kismi atlamayalim. kardesim ben jedi oynamak istiyorum gerisi onemli degil diosan force yapilir cok ta keyif alinir ama baskalari seni kestiginde uzulmek yok .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 master force wielder gayet iyidir yeni sistemde ilk jedi guardian olan kisi oalrak sunu soyliyebilirimki atak template i yerine savunma template i cok daha iyidir bundan kastim defender alman degildir defender ozellikle master defender gelmis gecmis en ezik charlardan biridir... belki 1 e 1 de affetmez ama karsında 15 adam varsa defenderla direk ölürsün kaçamassın... jedi de onemli olan kacma yetenegidir en az force run 1 in olması laızmki o yetersizdir.. master healer ı tavsiye ederim.. ölmessin, cok rahatta bi adam kesip kacarsın master enchancer gereksizdir fr2 yeterli fr3 gereksiz hızlıdır cift master lı template her zmaan daha iyidir force acısından, en mantıklı cift masterlı tmeplate master healer mls 4004 enchancer dır eger m healer yada m defender degilsen muhakkak armor2 alman sart illa karısık template yanına lightning istiyorsan mls 4000 wielder, 2403 enchancer, 4004 healer, armorsuz gezmiceksin.. 1 e 1 duelde armoru acmıcaksın combat revamp a kadar tavsiyem m healer, yada novice brawler lı 4404 enchancer lı bi template tir, healda 4004 olmalı revampden osnra lightning i kacırma zaten us anda lightning hayvanat.. ben rank 5 templar ım lightnignle kac mg verecegimi dusunemiyorum ki mystai rank 0 ken 1k, rank 1 de 1.5k koyuyo[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 biz 6 kişi (ne lamelik :D) bi jedi cosulara daldık rank 5 adam bi force armor yaptı dmg almıo tempi m enhanc, 4xx4 healer, mls yanımızda 2 de djk vardıki onlar resmen dokunamıyo bile consular kd yediği halde dayanıyodu neyseki mind fire koymuştum wounddan gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bu arada şimdi bi şey okudum forumda ne kadar doğru bilemem ranged lere bi special gelicekmiş "slow down" yapan bi şey jedi i durduracakmış fr yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 dark larin master enhancer olmasi kadar ezik bir durum yok bence, oyunda dark veya light bütün jedilar aynı cu dan sora templateler baya bi degisicek gibi geliyor menhancer alanların vah haline :P[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 force intimidate2, 16 metre radiustaki adamlarin hepsini intimidate edip 90 saniye boyunca sadece %33 dmg vurabilmelerini sagliyo. CU'dan sonra force choke attiginiz kisinin her tickte kusmasina neden olacagi gibi bir de bufflari da yok edecek diyorlar, belki dark side'a gelecek olan bonustur bu. sonucta CU'dan sonra light jedilar master enhancer olunca, dark jedilar master powers olunca bonuslar alacaklar, o yuzden belli ki update'ten once tartisilan her template update'ten sonra yalan olacak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 şu update gelsede bu saçmalıklar bitse bi.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Morian, 28 Şubat 2005 12:16 tarihinde demiş ki: force intimidate2, 16 metre radiustaki adamlarin hepsini intimidate edip 90 saniye boyunca sadece %33 dmg vurabilmelerini sagliyo. CU'dan sonra force choke attiginiz kisinin her tickte kusmasina neden olacagi gibi bir de bufflari da yok edecek diyorlar, belki dark side'a gelecek olan bonustur bu. sonucta CU'dan sonra light jedilar master enhancer olunca, dark jedilar master powers olunca bonuslar alacaklar, o yuzden belli ki update'ten once tartisilan her template update'ten sonra yalan olacak gibi... ayrıca choke un delaylemesi lazim diye düşünüyorum, boğulan bir insan nasil hareket eder dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 delay isi kusmayla halloluyo aslinda, 3 tick var, 3unde de herif yerde iki buklum kusarken vur kafasina kafasina glowstickle hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 ya powers ı kötü sanırdım aslında (tek başına kötü tabi) dün bi enforcer in lighting kullandığını gördüm baya büyük bi pvp vardı 50 imp vs 30-40 rebel, toplamda 60-70 jk vardı aralarında sadece 2 tanesi m powersdı ki bi tanesi lightti. enforcer 2k gibi bi dmg veriodu lighting le hemde area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ya bişey dicem ben hiçbişey anlamadım kafam iyice karıştı :/[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar