hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 arakdaslar evden cıkana kdr calısıodu odnan sonra acıorum direk kapanıo pili falanda full bilgisayara usb'yi takıom usb'yi gormuo teknik servise goturtum geri yolladılar bişi yok die kafam karıstı valla ne yapmalıyım ?[signature][hline]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 cheester biraz daha acsana daha iyi bir acıklama ile karsılasabilirsin ornegin markası ne takoz bişey aldıysan ? :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yok ya creative 128 mb usb hızı 2.0 o kdr dandik deil[signature][hline]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hasar mı gördü durup dururken mi oldu?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bnde de aynısı war...Bnim tek şikayetim kulaklıklar...Paso değiştiriorm hmde aldıım kulaklıklar da philips flan nedense hep bozuluo...Gene bozulduuu:([signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 darbe fln aldysa muhtemelen bısıler olmstr ya bnce bazı servsler basndan sağmaya calısıo fasla ılgılenmıo ıı bı servıse gotr derm[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Maxuth, 25 Mayıs 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Bnde de aynısı war...Bnim tek şikayetim kulaklıklar...Paso değiştiriorm hmde aldıım kulaklıklar da philips flan nedense hep bozuluo...Gene bozulduuu:( Hocam eğer kulaklık kablosunu mp3'e sararsan bozuluyor.. 3 kulaklık bozduktan sonra anca farkedebildim bunu :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Garantisi yokmudu ?[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gun icindi 30 gun gecince teknik servise goturduk bi sorun yok yazmıslar ama aldıgımda calısımıo hem darbe fln almaıd ki ?[signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Slat, 25 Mayıs 2005 18:22 tarihinde demiş ki: said: Maxuth, 25 Mayıs 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Bnde de aynısı war...Bnim tek şikayetim kulaklıklar...Paso değiştiriorm hmde aldıım kulaklıklar da philips flan nedense hep bozuluo...Gene bozulduuu:( Hocam eğer kulaklık kablosunu mp3'e sararsan bozuluyor.. 3 kulaklık bozduktan sonra anca farkedebildim bunu :) Saoll:)[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar