Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cu dan sonra buffpack ler

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

abi ben 1-2 haftaya yazılılar bitince geri dönüyorum
şimdi ben doctorum bende acayip buffpack kaldı napacam ben onları (ham deisti ya)[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

abo bee a full buffpack gitti *grrrcc!*[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

hehee bende doctor karakterim vardı.Bi mok'a yaramıyor.Artık doctorların gıçlarının üstüne oturup para kasma devri bitti artık doktorlar savaşlarda aktif olarak iş görüyorlar.Heal At baba heal at diye bağırıyorlar.Bi nemi diğer MMOrpg türlerindeki Priest'a dönmüş doctorlar.Artık yaptıkları Bufflarda bişeye benzemiyor.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

peki cu dan sonra nasıl para kasabiliriz??
hmm sitesine eklenirse sewinirim[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

şimdi dışarı çıkıyorum,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...