Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abi ben 1-2 haftaya yazılılar bitince geri dönüyorum şimdi ben doctorum bende acayip buffpack kaldı napacam ben onları (ham deisti ya)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 o buffpackler doc ların elinde patlıyo. ben oyundaki bi arkadaşımdan böyle duymuştum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 eski bir doc olarak şunu sölim çok geçmiş olsun elinde patladi en fazla milletle hunt a veya pvp ye gidersen orda belki 1-2k ya milleti bufflarsin[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abo bee a full buffpack gitti *grrrcc!*[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hehee bende doctor karakterim vardı.Bi mok'a yaramıyor.Artık doctorların gıçlarının üstüne oturup para kasma devri bitti artık doktorlar savaşlarda aktif olarak iş görüyorlar.Heal At baba heal at diye bağırıyorlar.Bi nemi diğer MMOrpg türlerindeki Priest'a dönmüş doctorlar.Artık yaptıkları Bufflarda bişeye benzemiyor.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 peki cu dan sonra nasıl para kasabiliriz?? hmm sitesine eklenirse sewinirim[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 oyunda parayı görev yaparak kasacaksın yanlız tek başınada görev yapman imkansız gibi birşey bu yüzden groupla takılıp görev yapacaksın yada groupça lootlara çıkıp eşya satıcan pearl avına çıkıcan vs vs :) doctorluk harici herşey yapabilrisin :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar