KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Arkadaşlar aranızda dil öğretmenliklerinde okuyan var mı? Eğer varsa ondan Okul Deneyimi 1 staj raporlarını ödünç alabilir miyim? Çok yardımı olacak, çok sevineceğim... :) Teşekkür ederim...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ben okuyorum ama veremem o raporlari bu hic dogru olmaz . ayrica sana da yakistiramadim gelecegin genclerini egitecek birisi boyle mi davranmali . nerde okuyorsun bakim sen direkt c/p hocalarina ayiptir gunahtir yapmayin boyle[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bilmem benim okulla ilisigim kesileli 2 sene oldu - demek ki okula gireli 10 sene olmus - benimkisi akademik durustluk degil akademik kompleks eheheh ustelik isletmeydi benim bolum [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 25 Mayıs 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 İlki huun raporları gerçekten de örnek amaçlı istedim çünkü okulda seminer derslerimiz olmadı. Uygulama öğretmeninin bizi yönlendirmesini, ne yapacağımızı biraz da olsa okulda açıklamasını bırak, adam bizi gözlemlemeye bile gelmedi... Hele okuldaki ders öğretmeni tek bir gün bile derse girmedi.. Bizim üst sınıflara ve bize teslim etti öğrencilerini... Öğretmenin bir gününün gözlemlenmesi diyor, öğretmen girmedi ki derse, ben nasıl rapor yazayım? Öğrenciyi gözlemle diyor; öğrenciler stajyerlerle oyun oynayıp durdular koca ders, bunları mı yazayım? Deli oldum, gittim sordum hocaya zaten... Uydur dedi ya bana adam! Sonra da dalga geçti, madem birşeyler yapmak istiyorsun bukadar ideal öğretmeni, öğrenciyi anlat dedi. Zaten insan istese de, öğretmenlik için yanıp tutuşsa da idealizmi silip süpürür bunlar... Ayrıca birinin raporlarını aynen geçirmeyi düşünüyor olsam bile, mutlaka değişiklikler yapılması gerekir... Okul farklı, öğretmen farklı, öğrenci farklı, dil farklı vs. vs. Sorumsuz insanların anasını diyor ve uyduracağım raporlarla kendimi başbaşa bırakıyorum... Teşekkürler BonePART...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Eğitime açsaymışsın daha iyi olurmuş.. Neyse siz devam edin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Orada genelde üniye hazırlanan öğrenciler olduğu için, pek yardım alamam diye düşündüm.. O yüzden... Önerin için saol.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 neye kiziyorsun ki bu kadar umarim bana degildir egitim sisteminedir . senin istediginin disinda isteyenleri de cok gorduk nerden bileyim senin amacini derdini . bonepart da sen de degisik bir anlama cekebilirsiniz iyi guzel ama daha farkli dusunen insanlarda var . benimkisi sadece geyik amacli mesajdi senin dertlerini idealizmini ben bilemem di mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 huun, huun, yazımda senden yakınmış bir halim mi vardı? Neden sana kızdığımı düşündün anlamadım. Sadece sana amacımı anlattım, üstüne ben bilemem senin derdini de höttürü de düttürü de! demen hiç hoş birşey değil. Geyik yapmışsın. (Okuyorum bende var, ardından da iki yıl oldu mezun olalı, hem işletme bir işine yaramaz diyorsun.) Benim açtığım konuda dalgasına yardım arıyorum diye birşey yazmıyordu. Hem geyiğini yapıp ardından da sana dokundurulmadığı halde, sert bir şekilde asıl kendi derdini belirtmen, (bir de eski üyelerdensin, bir topic'in ne amaçla açıldığını az çok anlayabilirsin) şaşırtıyor insanı. İstediğiniz tarafa çekin siz demişsin ama görünüşe bakılırsa neyin ne tarafa çekileceğine hem ilk önce, hem de en son sen karar vermişsin.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 26 Mayıs 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ook ook pardon[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar