Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ya arkadaşlar ben download ederken bir problem çıkıyo eğer aramızda itüden olup da bu oyunu oynayan varsa acilen dc ye koyabilir mi yükleme dosyasını[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sorun tam olarak nedir?yani ne şekilde hata verip kapatıyor veya indirmiyor? itü den deilim bu arada:)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yanlış anlamadıysam bir server problemi var diyor ve %52 de kalıyor çıldırcam bir gece biraktım tam sabaha bitmiştir diye bakıyodum ki hata msg si ile karşılaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abi hayırdır boş msg yollamışsın da tahminim dc ye açmışsındır da ben bilgisayarı toplayıp eve geldim of sagol ya[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar